Ραντεβού με τους πολίτες όλων των χωριών δίνει το Σάββατο το βράδυ ο Μιχάλης Μπαγιώτης

Λίγες ώρες απομένουν μέχρι την διεξαγωγή της πρώτης επίσημης εκδήλωσης του Μιχάλη Μπαγιώτη στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» της Οιχαλίας

Ραντεβού με τους πολίτες όλων των χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας δίνει το Σάββατο το βράδυ ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας Μιχάλης Μπαγιώτης. Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 8 το βράδυ στο κοσμικό κέντρο «Αφροδίτη» στην Οιχαλία στις 8 το βράδυ. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας Μιχάλη Μπαγιώτη, στη διάρκεια της οποία θα παρουσιάσει θέσεις και προτάσεις του συνδυασμού, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ένας μεγάλος αριθμός δημοτικών συμβούλων που θα στελεχώσουν τη δημοτική παράταξη «Νέο Ξεκίνημα».

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο κοινό με τον Μιχάλη Μπαγιώτη και τους υποψηφίους του, να απευθύνουν κάλεσμα σε όλους τους κατοίκους των 18 χωριών της Φαρκαδόνας, να παραστούν στην εκδήλωση για να καταθέσουν τις προτάσεις τους, να τοποθετηθούν επί θεμάτων και ζητημάτων που απασχολούν τους οικισμούς τους, σε ένα γόνιμο διάλογο, που το πρώτο λόγο θα έχουν οι πολίτες.

Τα μέχρι στιγμής μηνύματα που λαμβάνει ο υποψήφιος δήμαρχος Μιχάλης Μπαγιώτης είναι κάτι παραπάνω από αισιόδοξα, που γεμίζουν ελπίδα για το «Νέο Ξεκίνημα» στο Δήμο Φαρκαδόνας.

Ένα «Νέο Ξεκίνημα» στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο πολίτης, ο δημότης κάθε χωριού, ακόμη και του μικρότερου δημοτικού διαμερίσματος, χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις.