Πρωτοτυπεί εκ νέου το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας και προωθεί την ανακύκλωση

anakiklosi
Για μια ακόμη φορά το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας έρχεται να πρωτοτυπήσει. Στη παρούσα φάση, όχι λαμβάνοντας την πρωτοβουλία διοργάνωσης κάποιας εκδήλωσης με σκοπό την προαγωγή Υγείας και της Πρόληψης. Αυτό έχει συμβεί αρκετές φορές και θα συνεχιστεί, αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Πλέον έλαβε μια νέα αξιόλογη πρωτοβουλία, προωθώντας την ιδέα της ανακύκλωση και της προσφοράς.

Ειδικότερα η διοίκηση του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας μέσω του διευθυντή της τοπικής νοσηλευτικής μονάδας κ. Γιάννη Σακελλαρίου αποφάσισε την συνεργασία με εταιρεία ανακύκλωσης και την παραχώρηση όλου του άχρηστου υλικού σε χαρτί και πλαστικού.

Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι του Κέντρου Υγείας διοικητικό, νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, αρχειοθέτησαν το υλικό, συγκεντρώνοντας το χαρτί και το πλαστικό το οποίο θα παραχωρηθεί στην εταιρεία ανακύκλωσης.

Όπως εξήγησε ο κ. Σακελλαρίου ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια με τη συμμετοχή όλου του προσωπικού, αξιοποιώντας το χρήσιμο υλικό και αφαιρώντας ότι βρισκόταν σε αχρηστία.

Το έστω μικρό κέρδος από την διάθεση των ανακυκλώσιμων υλικών θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας, είτε σε χαρτική υλη και αναλώσιμα υλικά, είτε σε διάφορα άλλα είδη.