Πρωτοστατούν στην κοινωνική πολιτική η εταιρία «Υφαντής» και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης

Τις δημόσιες ευχαριστίες εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γριζάνου μετά τη χορηγία για την διοργάνωση της γιορτής για τα παιδιά του χωριού

Η εταιρία «Υφαντής» και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης πρωτοστατούν τα τελευταία χρόνια στην κοινωνική πολιτική. Στηρίζουν κάθε δράση, κάνοντας δεκτά τα αιτήματα για οικονομική συνδρομή στις δράσεις που αναπτύσσουν και αφορούν τον πολιτισμό, την παράδοση, την διάδοση και ανάδειξη των εθίμων, τα παιδιά, τα σχολεία κ.α.

Η αγάπη με την οποία περιβάλλουν τον κ. Κοκκινίδη οι Φαρκαδόνιοι είναι έντονη, όπως εξάλλου και η εμπιστοσύνη του κόσμου στην εταιρία «Υφαντής». Διαφαίνεται ξεκάθαρα κατά τις επισκέψεις του κ. Κοκκινίδη στα χωριά.

Το τελευταίο διάστημα ο κ. Κοκκινίδης και η εταιρία «Υφαντής» συνέβαλλαν στις εκδηλώσεις που διοργάνωσαν γονείς και μαθητές για τα Χριστούγεννα.

Μια από αυτές τις εκδηλώσεις  διοργανώθηκε στο δημοτικό διαμέρισμα  Γριζάνου από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Στην εκδήλωση ο κ. Κοκκινίδης δεν θα μπορούσε να μην συμβάλει μέσω χορηγίας για την αγορά δώρων που προσφέρθηκαν στα παιδιά. Στα παιδιά του Γριζάνου, του χωριού που διαμένει με την οικογένειά του ο κ. Κοκκινίδης και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Από την πλευρά τους οι γονείς μετά την ευγενική προσφορά του κ. Κοκκινίδη, τον ευχαριστούν θερμά και δημόσια για την υποστήριξη που τους παρείχε. Όπως αναφέρουν οι ενέργειες του κ. Κοκκινίδη, πρέπει να βρουν κι άλλους μιμητές, που θα προάγουν την κοινωνική πολιτική και υποστήριξη στο τόπο τους.

Του εύχονται η νέα χρονιά να φέρει υγεία και ευτυχία, και νέες επαγγελματικές επιτυχίες.