Πρώτη συνεδρίαση με την ιδιότητα του δημάρχου για τον Σπύρο Αγναντή

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Φαρκαδόνας με 13 θέματα στην ημερήσια διάταξη

Με την ιδιότητα πλέον του δημάρχου κι όχι του αντιδημάρχου θα παραστεί στην πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο νέος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής. Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας έχει προγραμματιστεί για τις 7:30 του απογεύματος της Τρίτης κεκλεισμένων των θυρών βάσει των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία από τον κορονοϊό.

Κατά τη συνεδρίαση αναμένεται να γίνει ανασυγρότηση των διοικητικών συμβουλίων της ΔΕΥΑΦ, της ΚΟΙΔΕΦΑ και των σχολικών επιτροπών, στις οποίες προέδρευαν σύμβουλοι που σήμερα τους έχουν ανατεθεί καθήκοντα αντιδημάρχων ή θέσεις κατείχε ο εκλιπών πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας Γιάννης Σακελλαρίου.

Αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

1.       Αναμόρφωση του προϋπολογισμού 4η έτους 2020.

2.       Καθορισμός τελών άρδευσης για την Δημοτική Ενότητα Φαρκαδόνας για το έτος 2020.

3.       Αποδοχή και κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δήμου, ποσού της τακτικής κατανομής για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.

4.        Αποδοχή και κατανομή στις Σχολικές Επιτροπές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, ποσού της τακτικής κατανομής για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων.

5.       Έγκριση της αριθμ. 99/2020 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής με θέμα: «Ορισμός πληρεξούσιου δικηγόρου προκειμένου να εκπροσωπήσει τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας Θανάση Μεριβάκη ενώπιον του Μονομμελούς πλημμελειοδικείου Τρικάλων, κατά την ορισθείσα δικάσιμο ή σε οποιαδήποτε εξ αναβολής αυτής.

6.       Λύση σύμβασης μίσθωσης δημοτικής έκτασης για σταβλικές εγκαταστάσεις.

7.       Έγκριση σχεδίου αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών και άμεση-βραχεία διαχείριση των συνεπειών από εκδήλωση σεισμών του Δήμου Φαρκαδόνας.

8.       Ανασυγκρότηση Δ.Σ. της ΔΕΥΑΦ.

9.       Ανασυγκρότηση Δ.Σ. της ΚΟΙΔΕΦΑ.

10.   Ανασυγκρότηση Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης.

11.   Ανασυγκρότηση Δ.Σ. Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης.

12.   Τροποποίηση της 126/2019 ΑΔΣ Ορισμός διενέργειας δημοπρασιών εκποίησης ή εκμίσθωσης ακινήτων του Δήμου ή μίσθωση ακινήτων του Δήμου Φαρκαδόνας.

13.   Τροποποίηση της 164/2019 ΑΔΣ Ορισμός νέου συντονιστικού Οργάνου για την πολιτική προστασία.


1 σχόλιο

  1. Τη Δευτερα η την Τριτη ηταν το Συμβουλιο της Φαρκαδονας;