Προσπάθησε να πείσει μέσω ερτζιανών αλλά μάλλον δεν τα κατάφερε ο αντιδήμαρχος

Οι αποκαλύψεις στις οποίες προχώρησε ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης, στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, το βράδυ της Τρίτης, περί του αυξημένου χρέους της ΔΕΥΑΦ στη ΔΕΗ που αγγίζει και ξεπερνά τα 2 εκ. ευρώ, ήρθαν να σχολιαστούν από τον αντιδήμαρχο Φαρκαδόνας, (κατά πολλούς συναδέλφους του, δημοτικούς συμβούλους, εκπρόσωπος Τύπου του Δήμου Φαρκαδόνας), Γιάννη Γεωργολόπουλο σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ραδιόφωνο της Λέσχης και στο συνάδελφο Λάζαρο Μάμαλη.

Ο αντιδήμαρχος, αναλύοντας το θέμα κατηγόρησε ευθέως τον πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη, ότι κάνει κακό στο Δήμο Φαρκαδόνας με τις αποκαλύψεις του, ενώ από τα «σκάγια» δεν διέφυγαν ο Μιχάλης Μπαγιώτης, ο οποίος ουσιαστικά δεν τοποθετήθηκε αλλά και η ηλεκτρονική εφημερίδα «Krini Live», η οποία παρουσίασε το θέμα και την συζήτηση, βασιζόμενη και σε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο παρουσιάζεται από την έναρξη της συνεδρίασης.

Ο αντιδήμαρχος θέλησε να πείσει με μεγάλη προσπάθεια και το «γλαφυρό τρόπο» που τον διακρίνει ότι το θέμα είναι υπό έλεγχο κι ότι υπάρχουν οι ανάλογες διαβεβαιώσεις από υπουργεία, εγκαλώντας όσους αποκαλύπτουν ανάλογα θέματα ότι βλάπτουν το Δήμο!!!!!!