Ένα ομαδικό έργο των Τρικαλινών Ζωγράφων θα κοσμεί τους διαδρόμους του δημοτικού σχολείου Πετρωτού

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων διακρίνεται για τις προσφορές και τις δωρεές του. Το απέδειξε έξαλλου τα τελευταία χρόνια, όταν προσέφερε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» αφιλοκερδώς έργα του με σκοπό τη διάθεση στο ευρύ κοινό των Τρικάλων. Τα έσοδα από τις πωλήσεις των έργων έλαβε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για τις δράσεις του.

Βέβαια ο τοπικός Σύλλογος δεν έμεινε μονάχα  στην συγκεκριμένη προσφορά, είχε χαρίσει έργα του στην Παιδιατρική Κλινική, τα οποία κοσμούν τους διαδρόμους της.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Σύλλογος χάρισε στο δημοτικό σχολείο Πετρωτού του Δήμου Φαρκαδόνας ένα ομαδικό έργο του, που θα κοσμεί την είσοδο του σχολείου.

Όπως δήλωσε η κα Μαρία Ζιάκα για πρώτη φορά τα μέλη του Συλλόγου φιλοτέχνησαν ένα ομαδικό έργο. Μετά από συζήτηση προτάθηκε και αποφασίστηκε το συγκεκριμένο έργο να προσφερθεί στο συγκεκριμένο σχολείο μιας και μέλος του Συλλόγου και ένας εκ των δημιουργών έλκει την καταγωγή του από το συγκεκριμένο χωριό.

«Ο Σύλλογος έχει παράδοση στις δωρεές και στις πρόσφατες. Ειδικά την γιορτινή περίοδο που διανύουμε οφείλουμε να στεκόμαστε δίπλα στον συνάνθρωπο προβάλλοντας την ευαισθησία, την ανθρωπιά και το κοινωνικό πρόσωπο», ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου.