Μ’ ένα εξαιρετικό πολιτιστικό πρόγραμμα που άφησε στους συμμετέχοντες τις καλύτερες των εντυπώσεων τίμησε την Προστάτιδα του Συλλόγου που φέρει την ονομασία της, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοτού.

Τιμώντας την Μνήμη της Αγίας Σοφίας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κλοκοοτύ διοργάνωσε στο κέντρο του χωριού και στον προαύλιο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου μια ενδιαφέρουσα πολιτιστική εκδήλωση στην οποία κυριάρχησε ο χορός και παραδοσιακή μουσική που προσέφεραν ψυχαγωγία στους κατοίκους και τους επισκέπτες που έσπευσαν να την απολαύσουν.

Η εκδήλωση σύμφωνα με την «KriniLive» άνοιξε με την εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων Κλοκοτού, Πετρωτού, Γυναικών Φαρκαδόνας και του Προαστίου Καρδίτσας. Οι χορευτές έδωσαν ένα χαρούμενο τόνο στην εκδήλωση, αποσπώντας δικαίως το θερμό χειροκρότημα των συμμετεχόντων.

Μουσικές νότες προσέφεραν μέλη της πολυμελούς μουσικής ορχήστρας και συγκεκριμένα οι: Δήμητρα Μητρούσια, τραγούδι, Θοδωρή Μουστάκα τραγούδι, Θωμά Τάνγκο μπουζούκι, Αλέξανδρο Αραπογιάννη πλήκτρα, Στέλιο Ευαγγελακάκη, τραγούδι, Κώστα Ντούσιο κλαρίνο, Παναγιώτη Παπακώστα κιθάρα και Βαγγέλη Φιλίππου, κρουστά.

Ερμήνευσαν παραδοσιακά τραγούδια ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Τις ευχαριστίες τους προς όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την εκδήλωση, αλλά και σε όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στηρίζοντας την διοργάνωση εξέφρασε η διοίκηση του Συλλόγου. Δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει την παραγωγή πλούσιου πολιτιστικού έργου αλλά ταυτόχρονα θα στηρίζει και θα επικροτεί κάθε κοινωνική πρωτοβουλία.

Χορηγοί της εκδήλωσης: Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Φαρκαδόνας, Αγγέλου Κωνσταντίνος, Βαϊου Χρήστος, Γιαννούλης Χρήστος, Θωμάς Αθανάσιος, Κωστόπουλος Ιωάννης, Λόης Βασίλειος, Λόης Κωνσταντίνος, Ξάνθος θωμάς, Ξυτσάς Σωτήριος, Παπαναστάσιου Νικόλαος, Στεργίου Προκόπης, Στεργίου Πασχάλης, Παπαναστασίου Κωνσταντίνος, Τζίρμπης Χρήστος και Χαλός Σωκράτης.