Οι προετοιμασίες για τη ζεστασιά του χειμώνα μας οδηγούν στην επιχείρηση «Σταθοπούλου – Σωτηρίου»

Η επιχείρηση βρίσκεται στη διασταύρωση Αχλαδοχωρίου – Γριζάνου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για την θέρμανση του χειμώνα σε ξύλο και πέλετ σε δελεαστικές τιμές

Οι παλαιότεροι με το που πλησίαζε ή περνούσε η γιορτή του Προφήτη Ηλία άρχισαν τις προετοιμασίες για την θέρμανση του χειμώνα. Τηρούσαν το γνωμικό που ακούγεται ως και σήμερα σε πολλά χωριά της περιοχής μας και το οποίο ανέφερε «Ήρθε ο Αη Λιας μάσε ξύλα στη φωλιά σου», προτρέποντας τους νεότερους ηλικιακά να φροντίσουν για την προμήθεια ξύλων για τη ζεστασιά του χειμώνα. Το έπρατταν αυτό αφενός για να εφοδιαστούν με ξερά ξύλα μακριά από την υγρασία, αφετέρου να γλιτώσουν κάποια έξοδα καθώς την καλοκαιρινή περίοδο σαφώς και οι τιμές είναι χαμηλότερες σε σχέση με τους φθινοπωρινούς μήνες.

Καιρός λοιπόν να ακολουθήσουμε τις συμβουλές των παλαιότερων κι ας ξεκινήσουμε τις αγορές καυσόξυλων και πέλετ για τη ζεστασιά του χειμώνα.

Κι αν όλοι εμείς αναζητούμε συμφέρουσες λύσεις δεν έχουμε παρά να επισκεφτούμε την επιχείρηση Ξύλου και Πέλετ που ακούει στο όνομα «Ε. Σταθοπούλου – Π. Σωτηρίου». Η επιχείρηση τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη διασταύρωση Αχλαδοχωρίου – Γριζάνου και εξυπηρετεί τις ανάγκες μας για την θέρμανση του χειμώνα σε ξύλο και πέλετ.

Στην επιχείρηση θα συναντήσει κανείς ξύλο προερχόμενο από Δρυς, Οξιά, Πουρνάρι, πάντα Ελληνικό και σε άριστη ποιότητα, κομμένα είτε για σόμπα, είτε για τζάκι. Ταυτόχρονα πωλείται πέλετ το οποίο διακρίνεται για την ποιότητα και την καύση του, απομακρύνοντας κινδύνους και προβλήματα.

Τα προϊόντα ξύλου και πέλετ πωλούνται σε συμφέρουσες τιμές, καλύπτοντας όλα τα πορτοφόλια.

Για εξυπηρέτηση, ποιότητα, ασυναγώνιστες τιμές, η λύση είναι μία και ακούει στον όνομα της επιχείρησης «Σταθοπούλου – Σωτηρίου».

Για πληροφορίες και παραγγελίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2433051171 & 6973 807 139.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.