Οι Κυριακές αποκτούν ξανά νόημα με τα Live του Αλέξανδρου Γεωργίου!!!

Την πρώτη συνάντηση με φίλους που στηρίζουν την προσπάθεια του και το διαδικτυακό Live  «Αυτό το Κάτι» είχε το απόγευμα του Σαββάτου ο ανεπανάληπτος Αλέξανδρος της Καρδιάς μας, στο καφέ «Χάος» της Κρήνης.

Ο ταλαντούχος νέος, ο Αλέξανδρος Γεωργίου, κατά κόσμο και φίλους «Κοκλώ» (σ.σ. από το Κοκλόνης, γνωστό παρουσιαστή), προσκάλεσε φίλους και συνοδοιπόρους κηρύσσοντας ουσιαστικά την έναρξη των φετινών Live μέσω διαδικτύου. Ένα Live που κατέκτησε τις καρδιές όλων, αποτελώντας μια μοναδική παρέα τα βράδια των Κυριακών.

Με το ταλέντο που τον διακρίνει και την μοναδικότητα, ο Αλέξανδρος Γεωργίου, προετοιμάζεται και κάνει πρεμιέρα των φετινών Live  την ερχόμενη Κυριακή στις 10 το βράδυ.

Όπως ανέφερε ο ίδιος η φετινή σεζόν που ξεκινά ουσιαστικά την ερχόμενη εβδομάδα 6 Νοεμβρίου, θα κρύβει πολλές εκπλήξεις που θα τις μοιραστεί μαζί με το μεγάλο κοινό που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. Με συνεντεύξεις διασήμων προσώπων, κους κους, αλλά και το λόγο στους φίλους είναι μερικά από τα στοιχεία που θα απαλαύσει το κοινό.

Φυσικά ο «Κοκλώ» δεν τα αποκάλυψε όλα. Κρύβει πολλούς άσσους στο μανίκι του, τους οποίους θα αποκαλύψει στα τρέχοντα Live.

Το κοινό του, που τον αποθέωσε κατά την πρώτη συνάντηση, του ευχήθηκε καλή επιτυχία, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα στηρίξουν κι αυτή την προσπάθεια, θα τον παρακολουθούν ανελλιπώς μιας και πλέον τα βράδια της Κυριακής αποκτούν ξανά νόημα.

Καλή Επιτυχία Αλέξανδρε της Καρδιάς μας, η επιτυχία είναι δεδομένη κι αυτή τη σεζόν την οποία περιμένουμε με αγωνία να ανοίξεις όπως εσύ πραγματικά ξέρεις!!!