Ο Θανάσης Μεριβάκης «πετάει καρφιά» εναντίον του Γιάννη Γεωργολόπουλου

«Πετάει καρφιά» εναντίον του αντιδήμαρχου Έργων και Οικονομικών, Γιάννη Γεωργολόπουλου, ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας Θανάσης Μεριβάκης σχετικά με την εκτέλεση εργασιών σε σχολικές μονάδες από το σεισμό του 2021.

Ο πρώην δήμαρχος Φαρκαδόνας απευθυνόμενος στην δημοτική Αρχή και πιο συγκεκριμένα στο αντιδήμαρχο Γιάννη Γεωργολόπουλο εκφράζει το ερώτημα, γιατί μετά από 20 μήνες μετά το μεγάλο σεισμό της 3ης Μαρτίου του 2021, δεν βγήκε σε δημοπρασία το έργο της επισκευής των σχολείων.

Όπως αναφέρει ο Θανάσης Μεριβάκης το ποσό της μελέτης ανέρχεται στις 360.000 ευρώ.

Σε έντονο ύφος ο Θανάσης Μεριβάκης καλεί τον αντιδήμαρχο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει απολογηθεί στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους δημότες.

«Να απολογηθείς στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στους δημότες. Αυτό πρέπει να κάνεις κι όχι να προκαλείς με τις ψευτιές σου ότι φταίνε άλλοι.

Θα κάνω μια αναφορά το τι έγινε. Όλα τα έργα που ξεπερνούν τα 372.000 ευρώ, περνούν από προσυμβατικό έλεγχο από τον επίτροπο. Δύο φορές ο επίτροπος δεν ενέκρινε τις αναθέσεις από τον Δήμο για λόγους νομιμότητας. Περιμένω να απαντήσετε δημόσια γιατί δεν βγήκε σε δημοπρασία. Και μην μου πείτε ότι φταίνε οι υπηρεσίες γιατί εσείς δίνετε εντολή πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες», αναφέρει απευθυνόμενος στο Γιάννη Γεωργολόπουλο, ο πρώην δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης.