Ο ταλαντούχος Αλέξανδρος Γεωργίου έκοψε την πίτα του «Live… Αυτό το Κάτι» 

Ήταν όλοι εκεί, άνθρωποι κάθε ηλικίας που ήρθαν να τιμήσουν την προσπάθεια, του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ, του δικού μας, Αλέξανδρου Γεωργίου, εμπνευστή, συντελεστή και παρουσιαστή της διαδικτυακής εκπομπής «Live… Αυτό το Κάτι».

Ο Ενας και Μοναδικός, ο δικός μας, Αλέξανδρος, ο άνθρωπος με το μεγαλείο ψυχής, την ευαισθησία και το πηγαίο, αστείρευτο χιο;yμoρ, δέχτηκε στο cafe “Χάος” της Κρήνης τους διαδικτυακούς φίλους, που τον ακολουθούν πιστά σε κάθε εγχείρημα.

Αντάμωσαν όλοι μαζί με σκοπό την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της διαδικτυακής εκπομπής «Live… Αυτό το Κάτι», την ανταλλαγή ευχών αλλά και απόψεων και προτάσεων που θα κάνουν την εκπομπή ακόμη πιο δυνατή.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο εφημέριος της Κρήνης π. Δημήτριος Καψιώχας, το κλίμα υπήρξε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο με τον Αλέξανδρο να κάνει μια μίνι αναδρομή στην χρονιά που αφήσαμε πίσω μας, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συμμετείχαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά και σε εκείνους που την παρακολούθησαν καταθέτοντας τα δικά τους ερωτήματα, το τι τους απασχολεί αλλά και προτείνοντας πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον κόσμο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο, μακριά από αποκλεισμούς και περιορισμούς. Όσον αφορά την εκπομπή αυτή θα συνεχιστεί με τον συντελεστή να κρύβει και την φετινή χρονιά πολλούς άσσους στο μανίκι του…όπως φυσικά και πολλά σχέδια για το άμεσο μέλλον που θα τα ανακοινώσει και επίσημα στις αρχές του καλοκαιριού… 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *