Ο Κώστας Κοκκινίδης χαίρεται με την χαρά των νεοεισχαχθέντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Η αγάπη του για την νεολαία χρόνια τώρα είναι έκδηλη και αποδεικνύεται εμπράκτως πολλές φορές, με διάφορες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις

Με την χαρά των νεοεισαχθέντων της ευρύτερης περιοχής Φαρκαδόνας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έρχεται να χαρεί τις τελευταίες ώρες και ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Η αγάπη του για την νεολαία χρόνια τώρα είναι έκδηλη και αποδεικνύεται εμπράκτως πολλές φορές, με διάφορες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις.

Μετά την ανακοίνωση των βάσεων και των πολλών και σημαντικών επιτυχιών των μαθητών μας σε όλο το Δήμο, ο κ. Κοκκινίδης μεταφέρει τις ευχές του, υποσχόμενος ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην νεολαία που αποτελεί το μέλλον αυτού του τόπου.

Ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, εύχεται μέσω της «Krini Live» καλές σπουδές στους νέους φοιτητές, με υγεία και πρόοδο.

«Οι τελευταίες ώρες για όλους τους νεοεισαχθέντες είναι μέρα χαράς, μέρα γιορτής, μέρα ικανοποίησης μιας και οι κόποι ευοδώθηκαν.

Η κατάκτηση του στόχου σας δεν ήταν εύκολη υπόθεση, καθώς την τελευταία διετία ήρθατε αντιμέτωποι με τα προβλήματα που επέφερε η πανδημία. Για την προσπάθεια και το θάρρος σας αξίζουν πολλά μπράβο. Για την στήριξη και την ενίσχυση, οφείλονται συγχαρητήρια σε γονείς και καθηγητές σας. Οφείλουμε όμως και είναι χρέος όλων μας, να συγχαρούμε την προσπάθεια όλων εκείνων που δεν κατάφεραν το στόχο. Ας μην ξεχνούν όλοι εκείνοι που δεν κατάφεραν το στόχο ότι σημασία δεν έχει η Ιθάκη, αλλά το ταξίδι προς την Ιθάκη. Πάντα για όλους υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές, όπως και η δεύτερη προσπάθεια.», αναφέρει στο μήνυμα του ο κ. Κώστας Κοκκινίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.