Ο Κώστας Κοκκινίδης αποχαιρετά τον φίλο του Αχιλλέα Κακαδιάρη

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης εκφράζει τις συλλυπητήριες ευχές στην οικογένεια του εκλιπόντος πρώην προέδρου του Γριζάνου

Ένα καλό φίλο και συνοδοιπόρο στην τοπική αυτοδιοίκηση θρηνεί και ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης. Σήμερα ο ίδιος, όπως συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν στο μεγάλο ταξίδι τον πρώην πρόεδρο της κοινότητας Γριζάνου Αχιλλέα Κακαδιάρη.

Με αφορμή το ξαφνικό θάνατο του πρώην προέδρου του Γριζάνου ο κ. Κοκκινίδης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια, ευχόμενος ο θεός να τους δύναμη και κουράγιο ώστε να αντιμετωπίσουν με υπομονή το θάνατο του δικού τους ανθρώπου που άφησε την σφραγίδα του στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του χωριού.

Η σημερινή μέρα είναι αναμφίβολα διαφορετική για το Γριζάνο γιατί έφυγε από κοντά μας ένας νέος άνθρωπος. Ένας φίλος, ένας εξαίρετος αυτοδιοικητικός με ήθος και θάρρος και διάθεση προσφοράς, ένας δικός μας άνθρωπος.

Δύο στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ήταν η μετριοπάθεια και το ότι γνώριζε καλύτερα από τον καθένα μας τα προβλήματα του χωριού μας.

Είχε την ικανότητα να βλέπει, να αναδεικνύει και να διεκδικεί τα συμφέροντα του Γριζάνου.

Αυτός ήταν ο πρόεδρος Αχιλλέας Κακαδιάρης και θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας.

Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Καλό παράδεισο.», αναφέρει στο συλλυπητήριο που κοινοποίησε ο κ. Κοκκινίδης.