Ο δήμαρχος στήριξε Θανάση Μεριβάκη και Γιάννη Μέμηλα

Εξήρε το αυτοδιοικητικό έργο και την αυτοδιοικητική πορεία στα τοπικά δημοτικά δρώμενα στην διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας

Την αμέριστη στήριξη, τόσο στο δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Γιάννη Μέμηλα, όσο και στο πρώην δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Θανάση Μεριβάκη, εξέφρασε δημόσια στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας ο δήμαρχος κ. Γιάννης Σακελλαρίου.

Απευθυνόμενος στο πρόσωπο του δημοτικού συμβούλου, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το χαρακτήρα και την προσφορά του στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «θα σε στηρίξω και θα σε βοηθήσω όσο δεν πάει», βάζοντας τελεία σε σχόλια που προέρχονται από πολιτικούς αντιπάλους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε αναφερόμενος στο πρόσωπο του πρώην δημάρχου Θανάση Μεριβάκη, όταν εκείνος στάθηκε σε δημοσιεύματα που μιλούσαν για τον εντοπισμό αχρησιμοποίητου ποσού από το πρόγραμμα των δημοσίων επενδύσεων που προορίζονταν για τον Δήμο Φαρκαδόνας.

Ο κ. Σακελλαρίου εξήρε το έργο του κ. Μεριβάκη, προτρέποντας τον ίδιο να μην δίνει σημασία σε όλα αυτά που ακούγονται.

Την στιγμή που πήγε να λάβει το λόγο ο αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Γεωργολόπουλος, ο δήμαρχος ήρθε να τον διακόψει, εξηγώντας σε γενικές γραμμές ότι σε κάθε παράταξη ισχύουν αυτά που δηλώνει ο επικεφαλής…στην προκειμένη περίπτωση ο ίδιος.