Ο Αλέξανδρος και η εκπομπή «Αυτό το κάτι» έκοψαν την Βασιλόπιτα

Ο συντελεστής και παρουσιαστής της διαδικτυακής εκπομπής «Αυτό το κάτι» Αλέξανδρος Γεωργίου θα συνεχίσει και την φετινή χρονιά να μας προσφέρει μοναδικές Κυριακές μέσω του instagram

Δεκάδες ήταν φίλοι του Αλέξανδρου Γεωργίου, του υπευθύνου – παρουσιαστή της διαδικτυακής εκπομπής «Αυτό το κάτι» που μεταδίδεται κάθε Κυριακή βράδυ ζωντανά 9-12 μέσω instagram, που συμμετείχαν στην ετήσια εκδήλωση, κοπής πίτας που πραγματοποιήθηκε στο café «Χάος» στην Κρήνη.

Ο Αλέξανδρος ο ταλαντούχος νεαρός παρουσιαστής της εκπομπής δέχτηκε τις ευχές των φίλων του, ενώ όλοι μαζί από κοινού κατέθεσαν απόψεις και προτάσεις για την νέα χρονιά.

Το κλίμα υπήρξε αισιόδοξο και ελπιδοφόρο με τον Αλέξανδρο να κάνει μια μίνι αναδρομή στην χρονιά που αφήσαμε πίσω μας, ευχαριστώντας όλους εκείνους που συμμετείχαν ως καλεσμένοι στην εκπομπή αλλά και σε εκείνους που την παρακολούθησαν καταθέτοντας τα δικά τους ερωτήματα, το τι τους απασχολεί αλλά και προτείνοντας πράγματα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον κόσμο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή η νέα χρονιά να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο, μακριά από αποκλεισμούς και περιορισμούς. Όσον αφορά την εκπομπή αυτή θα συνεχιστεί με τον συντελεστή να κρύβει για την φετινή χρονιά πολλούς άσσους στο μανίκι του.

Για να παρακολουθήσετε την εκπομπή πατήστε ΕΔΩ ή ακολουθήστε το λογαριασμό του _alejandro86 στο instagram