Νέο κατάστημα στα Τρίκαλα από την οικογένεια «Καραμάνος»

Εγκαινιάζεται αύριο στις 7 το απόγευμα και διαθέτει μηχανήματα παντός τύπου της αντιπροσωπείας «Echo»

Επεκτείνεται με νέο κατάστημα, τώρα στην πόλη των Τρικάλων, η εταιρία «Καραμάνος» που δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια και στο χώρο του service και των μηχανημάτων.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Τσιτσάνη 139, δίπλα από τα γραφεία του Κτηματολογίου στα Τρίκαλα και εγκαινιάζεται αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα.

Στο νέο κατάστημα διατίθενται μηχανήματα και ανταλλακτικά, γεννήτριες και αρδευτικά, σκαπτικά και κλαδευτικά, της αντιπροσωπείας «Echo» με την οποία συνεργάζεται η εταιρία «Καραμάνος». Η «Echo» η μεγαλύτερη αντιπροσωπεία προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση σε όλα της τα είδη, τα οποία μπορούν να εξυπηρετήσουν στο έπακρο της ανάγκες της εργασίας στο σπίτι, στο κήπο, στο χωράφι.

Το κατάστημα στα Τρίκαλα είναι το δεύτερο της οικογένειας Καραμάνο, καθώς το πρώτο λειτουργεί στην Φαρκαδόνα και διαθέτει πέραν των μηχανημάτων της «Echo», δίκυκλα και ποδήλατα καθώς και service.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος προσκαλούν τους Τρικαλινούς και τους Φαρκαδόνιους και την πολυπληθή πελατεία τους να παραστούν στην τελετή των εγκαινίων του νέου καταστήματος και να γνωρίσουν από κοντά τον εξοπλισμό που διαθέτει η «Echo».