Νέα τοπική Οργάνωση απέκτησε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. στη Φαρκαδόνα

Αυξημένη η συμμετοχή στις εκλογές για την ανάδειξη νέων Οργάνων σε τοπικό επίπεδο, νομού αλλά και της εκλογής συνέδρων στο συνέδριο του κόμματος

Άκρως ικανοποιητική χαρακτηρίστηκε η συμμετοχή στις εσωκκοματικές εκλογές του τοπικού ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Φαρκαδόνας. Μέλη και φίλοι του κόμματος έσπευσαν το πρωί στις κάλπες που στήθηκαν στην ταβέρνα Τζιμούλης, για την εκλογή της νέας τοπικής Φαρκαδόνας, των αντιπροσώπων του συνεδρίου, της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων αλλά και την ονομασία του κόμματος.

Υπέρ της μετονομασίας του κόμματος σε ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τάχτηκαν 191 ψηφοφόροι έναντι 2 ΚΙΝ.ΑΛ.

Στις εκλογές σύμφωνα με την «KriniLive.gr» ψήφησαν 193 άτομα.

Στην νέα τοπική οργάνωση Φαρκαδόνας εκλέγονται οι Χαλβατζάς Γιώργος με 68 σταυρούς, Μπουσιάκης Δημήτριος με 43, Μπαρέκας Ευάγγελος με 30, Χαλός Ευστάθιος με 27 και Γεωργίου Γεώργιος με 24.

Αντιπρόσωποι στο συνέδριο του κόμματος αναδείχτηκαν οι: Μακρής Γεώργιος 36 σταυρούς, Τζιώλης Χρήστος με 36, Καραμάνος Χρήστος 32, Καϊμας Δημήτριος 17 Σακελλαρίου Μερσίνη 14, Γιώργος Γεωργίου με 12, Τσακίρη Ευανθία με 9, Χαλβατζά Ελένη με 8 και Αλπμάνη Καλλίτσα και Γιαννούλας Κων/νος με 7.

Στη νέα νομαρχιακή επιτροπή εκλέγονται οι: Γιάννης Τριγώνης, Στέφανος Βαβύλης, Χρήστος Καραμάνος, Αχιλλέας Ζήρας, Θανάσης Γκέκας, Θωμάς Χαχάμης, Νικόλαος Τρίμμης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.