Μιχάλης Μπαγιώτης: «Η ψήφος σας, μας γεμίζει δύναμη και ενισχύει το υψηλό μας αίσθημα ευθύνης απέναντί σας»

Ευχαριστήριο κείμενο του υποψηφίου δημάρχου Φαρκαδόνας προς τους συνδημότες που στήριξαν την προσπάθεια καθώς επίσης και στους συνεργάτες του, υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους

Όπως ξεκίνησε με άκρως τίμιο, ευγενικό και ειλικρινές αγώνα, έτσι και ολοκληρώνει την εκλογική περίοδο ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής από το Σεπτέμβριο της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Λίγες μέρες μετά τις επαναληπτικές εκλογές για το Δήμο Φαρκαδόνας ο κ. Μπαγιώτης, με ένα προσεγμένο κείμενο, λιτό και περιεκτικό σε νόημα έρχεται να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους συνδημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τον ίδιο και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, εξηγώντας ότι η ψήφος τους, γεμίζει δύναμη και ενισχύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, ενώ δεσμεύει το σύνολο του συνδυασμού για συνέχιση των αγώνων για το καλό του τόπου.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο κείμενο του κ. Μπαγιώτη έχει ως εξής:

«Συνδημότισσες και Συνδημότες,

Μετά το πέρας της διαδικασίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω το πιο ειλικρινές ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που δείξατε εμπιστοσύνη στο συνδυασμό μας «Νέο Ξεκίνημα- Δήμος Φαρκαδόνας», στους υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους μας αλλά και σε εμένα τον ίδιο προσωπικά. Όσοι μας ψηφίσατε κάνατε και σεις αγώνα μαζί μας, επιλέγοντας και στηρίζοντας τον συνδυασμό μας μέχρι τέλους. Ορθώσατε το ανάστημά σας σε παλαιοκομματικές δελεαστικές συμπεριφορές και αυτό αποδεικνύει πέρα από την αναγνώριση του προγράμματός μας που δεν άφηνε κανένα δημότη έξω από τις εξελίξεις, την αποδοχή και τη συστράτευσή σας με τις αρχές μας για έναν τίμιο, καθαρό αγώνα, πέρα από κηδεύομενες συμπεριφορές, ενστερνιζόμενοι τη γλώσσα της αλήθειας. Να ευχαριστήσω θερμά όλους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μου, για τον τίμιο και ενωτικό αγώνα που έκαναν. Ακάματοι συνεργάτες και συμπορευτές με αδιαμαρτύρητη εργατικότητα και ακλόνητη πίστη στις αρχές μας έστειλαν σε όλο το Δήμο το μήνυμα της ενότητας, της προοπτικής, του νέου ξεκινήματος, με μοναδικό όπλο το εξαγγελλόμενο πρόγραμμά μας και τον πολιτικό μας πολιτισμό. Η ψήφος σας μας γεμίζει δύναμη και ενισχύει το υψηλό μας αίσθημα ευθύνης απέναντί σας, ενώ μας δεσμεύει για συνέχιση των αγώνων μας για το καλό του τόπου. Τέλος να συγχαρώ τον νέο Δήμαρχο Φαρκαδόνας κο Γιάννη Σακελλαρίου, να του ευχηθώ καλή δύναμη κατά τη θητεία του και να του δηλώσω ότι ελπίζω να σταθεί θεματοφύλακας της αγαστής συνεργασίας, αποκλειστικά για το καλό του τόπου μας.».