Μεταφέρθηκαν 1.500 μάσκες και αντισηπτικά στο ΚΥΦ

Τα προστατευτικά υλικά προσφέρθηκαν από την ΠΕΔ μετά από πρόταση του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελλαρίου και μεταφέρθηκαν από τους αντιδημάρχους κ.κ. Ελένη Στεργίου – Μπότη και Βαγγέλη Κοσμά

Δεκτή έγινε η πρόταση του δημάρχου Φαρκαδόνας κ. Γιάννη Σακελαρίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας για την προμήθεια υλικών σε νοσηλευτικές μονάδες της περιοχής που θα χρησιμοποιηθούν από το υγειονομικό προσωπικό για την προστασία τους από τον κορονοϊό. Η πρόταση τέθηκε από τον δήμαρχο Φαρκαδόνας και μέλος της ΠΕΔ κ. Γιάννη Σακελλαρίου στο πλαίσιο της τελευταίας τηλεδιάσκεψης του προεδρείου της Ένωσης.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίστηκε να προσφερθούν 1.500 χειρουργικές μάσκες και αντισηπτικά προς το Κέντρο Υγείας Φαρκαδόνας, για την προστασία των γιατρών, νοσηλευτών και λοιπού προσωπικού.

Τα προστατευτικά υλικά μεταφέρθηκαν από τους αντιδημάρχους Φαρκαδόνας κ.κ. Ελένη Στεργίου – Μπότη και Βαγγέλη Κοσμά. Τα υλικά παρέλαβε η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Φαρκαδόνας κα Βιολέτα Ροκκά, η οποία ευχαρίστησε τόσο το δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σακελλαρίου για την πρόταση, όσο και την ΠΕΔ που αποδέχτηκε την πρότασή του.

Τις ευχές προς το προσωπικό του ΚΥΦ μετέφεραν οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Στεργίου – Μπότη και Βαγγέλης Κοσμάς. Συνέστησαν στους εργαζομένους του ΚΥΦ προσοχή, μιας και όλοι πλέον εναποθέτουμε τις ελπίδες σε εκείνους που καθημερινά δίνουν την δική προσωπική και ξεχωριστή μάχη προκειμένου να είμαστε υγιείς.

Τις ευχές τις μετάφερε και η διευθύντρια του ΚΥΦ κα Βιολέτα Ροκκά, τονίζοντας ότι οι προσφορές απλών πολιτών αλλά και φορέων συγκινούν όλο το προσωπικό, όλους τους υγειονομικούς καθώς αποτελούν ένα σημαντικό γεγονός αναγνώρισης του έργου γιατρών και νοσηλευτών.

KRINI LIVE