Μετά το Πάσχα τα σπουδαία για το Μιχάλη Μπαγιώτη

Τα σπουδαία για τον κ. Μπαγιώτη και το επιτελείο του αναμένονται αμέσως μετά το Πάσχα μιας και θα εισέλθουν στην τελική ευθεία των εκλογών

Διήμερο γιορτινής ανάπαυλας για τον υποψήφιο δήμαρχο Φαρκαδόνας και επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα» κ. Μιχάλη Μπαγιώτη.

Με αφορμή τις γιορτές του Πάσχα ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας αποφάσισε να μετριάσει τις πολιτικές επαφές και τις επισκέψεις στα χωριά του Δήμου, για να γιορτάσει κι εκείνος με τη σειρά του συντροφιά με συγγενείς και φιλικά πρόσωπα. Ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής εκκλησιάστηκε πλαισιωμένος από υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους στην Οιχαλία συμμετέχοντας στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Οιχαλίας. Συνομίλησε με κατοίκους, φίλους και επισκέπτες της περιοχής, ανταλλάσοντας ευχές για Καλή Ανάσταση.

Το πρόγραμμα του υποψηφίου δημάρχου δεν θα διαφέρει και το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου που περιλαμβάνει τον εορτασμό της Ανάστασης.

Τα σπουδαία για τον κ. Μπαγιώτη και το επιτελείο του αναμένονται αμέσως μετά το Πάσχα μιας και θα εισέλθουν στην τελική ευθεία των εκλογών. Εξάλλου η εβδομάδα που έρχεται έχει αρκετή δουλειά, επισκέψεις αλλά ταυτόχρονα και τις τελευταίες προετοιμασίες για την κατάθεση του ψηφοδελτίου.