Συνδημότης μας με πριόνι στα χέρια απειλούσε να αυτοκτονήσει έξω από το υπουργείο Εργασίας

Συναγερμός έξω από το υπουργείο Εργασίας νωρίς το πρωί της Δευτέρας (21.12.2015). Συνδημότης μας απείλησε να αυτοκτονήσει αν δεν τον άφηναν να δει τον πρόεδρο του ΟΓΑ!

Ο Α.Π. από το Γριζάνο του δήμου Φαρκαδόνας κρατούσε στα χέρια του ένα πριόνι, το οποίο έβαζε στο λαιμό του και απειλούσε να αυτοκτονήσει αν δεν δει τον πρόεδρο του ΟΓΑ. Αρχικά, δεν ήθελε να μιλήσει, αλλά τελικά μετά από λίγο ηρέμησε και αποκάλυψε στους δημοσιογράφους τους λόγους που τον οδήγησαν στην απειλή να αυτοκτονήσει.

Θέλω δικαιοσύνη, είπε, αναφερόμενος στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τη σύνταξη του πατέρα και της μητέρας του, σημειώνοντας πως και ο ίδιος είναι άνεργος και έχει ξοδέψει πολλά λεφτά στη δικαστική διαμάχη για να δικαιωθεί. “Διαμαρτύρομαι για συνταξιοδοτικό πρόβλημα του πατέρα και της μητέρας μου. Ο πατέρας μου ήταν μετανάστης στη Γερμανία 18 χρόνια. Είχε και 24 χρόνια στην Ελλάδα σαν αγρότης. Βάσει του ευρωπαϊκού κανονισμού έπρεπε να πάρει ολόκληρη τη σύνταξη του ΟΓΑ αλλά του έδωσαν τη μισή”, είπε ο άνδρας, κρατώντας στο λαιμό του το πριόνι! Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις ο άνδρας παρέδωσε το πριόνι στους αστυνομικούς και η περιπέτεια είχε αίσιο τέλος….

Τελευταία νέα και ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο