Με έντονη φιλανθρωπική πινελιά η βασιλόπιτα του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας 

Τις παλιές καλές εποχές ήρθε να θυμηθεί το βράδυ του Σαββάτου ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας. Εποχές προ πανδημίας που ανάλογη εποχή με αυτή που διανύουμε σήμερα, διοργάνωνε την πρώτη εκδήλωση του χρόνου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Μετά απο δυο ολόκληρα χρόνια ο Σύλλογος Γυναικών Φαρκαδόνας, επανήλθε για να διοργανώσει την πρώτη εκδήλωση του χρόνου, της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας και την ανταλλαγή ευχών.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο κοσμικό κέντρο Ποσειδώνιο της Φαρκαδόνας, παρουσία πλήθους κόσμου, που θέλησαν να ανταλάξουν ευχές και να διασκεδάσουν σε μια άκρως ευχάριστη και γεμάτη κέφι ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με την “Krini Live” η εκδήλωση πέραν του ψυχαγωγικού κομματιού και της διασκέδασης, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, όπως φυσικά οι περισσότερες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Φαρκαδόνας.

Τα έσοδα της λαχειοφόρου που διεξήχθη στην διάρκεια της εκδήλωσης θα διατεθούν εξ’ ολοκλήρου στην πυρόπληκτη οικογένεια της Φαρκαδόνας που έχασε το σπίτι της τα περασμένα Χριστούγεννα.

Τις ευχές προς όλο το κόσμο και τα μέλη του Συλλόγου απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου κα Σοφία Γκαγκά, η οποία ευχήθηκε καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία για όλο το κόσμο.

Η πρόεδρος δεν παρέλειψε να σταθεί στο έργο του Συλλόγου στην διάρκεια της περασμένης χρονιάς, το οποίο φυσικά δεν ήταν το αναμενόμενο και το επιθυμητό εξαιτίας των προβλημάτων και των περιορισμών που προκάλεσε η πανδημία. Ωστόσο εξέφρασε την ευχή και την ελπίδα η νέα χρονιά να πάρει όλα τα άσχημα της τελευταίας τριετίας και να φέρει γρήγορα χαμόγελα, αισιοδοξία, ελπίδα και πολλές και πολύμορφες εκδηλώσεις τόσο απο το Σύλλογο Γυναικών Φαρκαδόνας, όσο και από τους υπολοίπους συλλογικούς φορείς των κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας.

Τη σκυτάλη έλαβαν χορευτικά τμήματα του Συλλόγου που παρουσίασαν τοπικούς χορούς ενώ το γλέντι συνεχίστηκε για όλους τους παραβρισκόμενους μέχρι αργά το βράδυ. 

Το “Παρών” στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας, η Βουλευτής κ. Κατερίνα Παπακώστα κ.ά.

Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης για μια ακόμη φορά, η εταιρία ΦΕΤΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΥΦΑΝΤΗΣ και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ευχαριστούμε θερμά την κα Βέρα Γαλατσίδη, τον κ. Αχιλλέα Γραβάνη και το κ. Νίκο Σαλέπη για τις όμορφες φωτογραφίες και τα Βίντεο που μας κοινοποίησαν.