Με ανοιχτές κουβέντες και κατά πρόσωπο επίθεση

Δέκτης παραπόνων για την καθαριότητα στα χωριά από κατοίκους και προέδρους γίνεται ο δημοτικός σύμβουλος της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης

Τα παράπονα πρόεδρων τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας, αλλά και πλειάδας κατοίκων χωριών δέχεται σε καθημερινή βάση ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης. Παράπονα που όπως αναφέρει ο ίδιος προέρχονται από τις τοπικές κοινωνίες και σχετίζονται με την καθαριότητα των χωριών.

«Κάντε κάτι έφτασε καλοκαίρι, τα χόρτα αναπτύσσονται με γρήγορους ρυθμούς και υπάρχει κίνδυνος για την εμφάνιση ερπετών, και μετέπειτα με την ξηρασία και φωτιών», αναφέρει ο ίδιος, εστιάζοντας παράλληλα την προσοχή του και σε θέματα αισθητικής.

«Επιτέλους δεν πρέπει να μένουμε μονάχα στα λόγια, αλλά να φροντίσουμε τις κουβέντες να τις κάνουμε πράξη. Κάνουμε υπομονή, αλλά αυτή κάποια στιγμή έχει και τα όρια της», δηλώνει ο δημοτικός σύμβουλος, απευθυνόμενος στην δημοτική Αρχή.

Ο ίδιος στέκεται και στο θέμα της αποκομιδής των σκουπιδιών η οποία θα πρέπει να γίνεται με σχολαστικότητα, ειδικά την παρούσα χρονική περίοδο όπου οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και κυριαρχεί δυσοσμία σε πολλά σημεία όπου βρίσκονται οι κάδοι.

«Για να απομακρύνουμε κάθε κίνδυνο, ειδικά στην παρούσα δύσκολη φάση, η αποκομιδή των σκουπιδιών θα πρέπει να γίνεται με προσοχή και σχολαστικότητα. Για την υγεία όλων μας, και δη των υπαλλήλων του Δήμου, ας φροντίσουμε από κοινού, και οι πρώτοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς την συλλογή αλλά και οι πολίτες υπεύθυνοι ως προς την απόρριψη στους κάδους», δηλώνει ο κ. Κοκκινίδης.

KRINI LIVE