Στην ιστορία θα καταγραφεί η 22α Νοεμβρίου για την τοπική ΝΔ αλλά και ευρύτερα. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος αναβλήθηκαν με τους ψηφοφόρους, Νεοδημοκράτες της περιοχής μας και της χώρας γενικότερα να ταλαιπωρούνται, επισκεπτόμενοι τα εκλογικά τμήματα που θα ασκούσαν το εκλογικό δικαίωμα.

Στη Φαρκαδόνα και στην Οιχαλία οι κάλπες άνοιξαν κανονικά, όπως εξάλλου είχε οριστεί. Ωστόσο δεν μπορούσαν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα λόγω των τεχνικών προβλημάτων, ηλεκτρονικής καταχώρησης των στοιχείων.

Κι ενώ από τις 7 το πρωί άρχισαν να συγκεντρώνονται οι ψηφοφόροι, επιθυμώντας να ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο, δυστυχώς δεν τα κατάφεραν μιας και λίγες ώρες αργότερα η διαδικασία αναβαλλόταν με απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ελάχιστες των περιπτώσεων κάποιοι τοπικοί Νεοδημοκράτες ψήφισαν βάσει χειρόγραφων καταστάσεων.

Η πικρία πάντως ήταν έντονη και από τοπικά στελέχη του κόμματος που ήρθαν να καυτηριάσουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, μη παραλείποντας να ζητήσουν ένα μεγάλο συγγνώμη από τους ψηφοφόρους.