«Λιοντάρι σε κλουβί» χθες το απόγευμα ο Γεωργολόπουλος

Με λιοντάρι σε κλουβί θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το χθεσινό απόγευμα τον αντιδήμαρχο Έργων, Γιάννη Γεωργολόπουλο, ο οποίος παρέμεινε «ταμπουρωμένος» στο αυτοκίνητό του, έξω από το Δημαρχείο της Φαρκαδόνας, χωρίς να μπορεί να παραστεί στο δημοτικό συμβούλιο.

Ο Γιάννης Γεωργολόπουλος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τον κορονοϊό. Νόσησε, ευτυχώς ελαφρά, με ιδιαίτερα ήπια συμπτώματα, ωστόσο μέχρι και χθες δεν μπορούσε να έρθει σε επαφή με άλλους ανθρώπους υπό τον φόβο της μετάδοσης. Κατ’ αυτό τον τρόπο βρισκόταν έξω από το δημαρχείο στο αυτοκίνητό του, αγωνιώντας για τον αν η συνεδρίαση θα διεξαχθεί. Μετά λύπης του λίγα λεπτά αργότερα ενημερωνόταν ότι η συνεδρίαση είχε αναβληθεί εξαιτίας των πολλών απουσιών και της μη απαρτίας.

Η πικρία του για την αναβολή έντονη. Φυσικά αν ο ίδιος μπορούσε να παραστεί στην συνεδρίαση θα έκανε τα αδύνατα, δυνατά, για να διεξαχθεί η συνεδρίαση. Το έκανε και κατά το παρελθόν και πέτυχε τον στόχο του. Δυστυχώς αυτή την φορά η ασθένεια δεν τον επέτρεψε με αποτέλεσμα η συνεδρίαση να μετατεθεί για την ερχόμενη εβδομάδα.

Τελικά ο παλιός ξέρει και πρέπει να τον ακούν οι νεότεροι…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.