Με λαμπρότητα τιμήθηκαν ο Άγιοι Θεόδωροι στην Κρήνη (Φωτο & Βίντεο)

Κλήρος και λαός υποδέχτηκαν και προσκύνησαν τα Λείψανα των Αγίων, καταθέτοντας αιτήματα για βοήθεια και πνευματική στήριξη

Με λαμπρότητα και θρησκευτική μεγαλοπρέπεια η Κρήνη τίμησε τους πολιούχους του χωριού Αγίους Θεοδώρους. Κλήρος και λαός του χωριού και της ευρύτερης περιοχής υποδέχτηκε το απόγευμα της Παρασκευής, παραμονή της εορτής, Ιερό Τεμάχιο Λειψάνων των Αγίων, προσκυνώντας και καταθέτοντας τα αιτήματά τους.

Η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων έγινε στα προπύλαια του Ναού, παρουσία πλήθος πιστών που έσπευσαν να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και να τα ασπαστούν. Ακολούθησε πανηγυρικός εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος, για τον ενάρετο βίο των Αγίων και τη Θαυματουργό ιδιότητα στους πιστούς και δη στους πάσχοντες.

Τα Λείψανα παρέμειναν στον φερώνυμο Ιερό Ναό της Κρήνης και ανήμερα της εορτής, όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία, μέσω της οποίας ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις.

Από πλευράς του, ο εφημέριος του Ναού π. Δημήτριος Καψιώχας, ο οποίος μεθαύριο συμπληρώνει ένα έτος από την χειροτονία του στο δεύτερο βαθμό της Ιεροσύνης, ευχήθηκε στους πιστούς χρόνια πολλά, καλή συνέχεια στη Σαρακοστή, καλώντας τον κόσμο να συνεχίσει την προσευχή βαδίζοντας προς την Ανάσταση και το Πάσχα.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΚΟΙ.Δ.Ε.ΦΑ.  κ. Κώστας Κοσμάς και ο δημοτικόε σύμβουλος κ. Βασίλης Αγγέλης