«Κύριε Γεωργολόπουλε ψεύδεστε»

Το έργο του ορεινού όγκου ήρθε να ταράξει την ηρεμία του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας το βράδυ της Τρίτης. Πρωταγωνιστές ο «πολυαντιδήμαρχος» του Δήμου Φαρκαδόνας, Γιάννης Γεωργολόπουλος, που κλήθηκε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις του πρώην δημάρχου Φαρκαδόνας, Θανάση Μεριβάκη.

Κατά την διάρκεια των ερωτήσεων που απηύθυνε ο πρώην δήμαρχος στον «πολυαντίδημαρχο», Οικονομικών, Έργων κ.α. ήταν και η πορεία της μελέτης του ορεινού όγκου.

Ο αντιδήμαρχος κατά τα άλλα προσπαθούσε να εξηγήσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την μελέτη, με τον κ. Μεριβάκη να τον επιτίθεται κατά πρόσωπο σημειώνοντας χαρακτηριστικά, «Ψευδεστε. Κύριε Γεωργολόπουλε, ψεύδεστε».

Όπως αποκάλυψε ο πρώην δήμαρχος η υπό έργο μελέτη έχει απενταχθεί με ότι αυτό συνεπάγεται για την πορεία του έργου. Μάλιστα ο κ. Μεριβάκης έφερε μαζί του τα σχετικά έγγραφα από το αρμόδιο υπουργείο, μέσω των οποίων γινόταν σαφές ότι υπάρχει απένταξη από τον περασμένο Ιούλιο αλλά ο αντιδήμαρχος δήλωνε άγνοια.

Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτυπώνονται μέσω σχετικού οπτικοακουστικού υλικού, το οποίο παρουσιάζει η «Krini Live», παρά τα σχόλια του αντιδημάρχου, περί κομμένου, βίντεο.