ΚΡΗΝΗ: Άκρως ικανοποιητική η προσέλευση των κατοίκων στα Rapid Tests

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗ LIVE» κατά την κάλυψη του ρεπορτάζ, στη διαδικασία συμμετείχαν 69 κάτοικοι του χωριού που υποβλήθηκαν στο τεστ και υπήρξαν αρνητικοί

Ικανοποιητική χαρακτηρίστηκε η προσέλευση των κατοίκων της κοινότητας Κρήνης για την συμμετοχή τους στη διαδικασία Rapid Tests που διεξήγαγε η Περιφέρει Θεσσαλίας σε συνεργασία με το τοπικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την τοπική κοινότητα Κρήνης.

Όπως κατέγραψε για μια ακόμη φορά, έγκαιρα, έγκυρα και αποκλειστικά η «ΚΡΗΝΗ LIVE» που κάλυψε το ρεπορτάζ στη διαδικασία συμμετείχαν 69 κάτοικοι του χωριού που υποβλήθηκαν στο τεστ και υπήρξαν αρνητικοί.

Το παρών στην διενέργεια των τεστ έδωσε η συντονίστρια γιατρός κα Δήμητρα Νάτσινα, η οποία συνέστησε στους κατοίκους, να τηρούν με θρησκευτική ευλάβεια τα μέτρα προστασίας για την αποφυγή μετάδοσης του φονικού ιού.

Τις ευχαριστίες της προς την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ απηύθυνε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κρήνης κ. Σπύρος Μάγγος, τονίζοντας πως οι έλεγχοι που διενεργούνται στην ευρύτερη περιοχή της Κρήνης, βοηθούν ως προς την κατεύθυνση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού σχετικά με την πορεία του ιού στο Δήμο μας.