Κώστας Κοκκινίδης: «Το 2021 ας αποτελέσει μια χρονιά σταθμό για την ευημερία όλων μας»

Ευχές για μια ευλογημένη και χαρούμενη νέα χρονιά απευθύνει ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης

Για ένα Νέο Ξεκίνημα όλων σε όλους τους τομείς της κοινωνίας, της εργασίας, της οικονομίας, της υγείας κάνει λόγο στο ευχετήριο Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ένα Νέο Ξεκίνημα που θα θέσει τις βάσεις για να επιταχύνουμε ώστε να κερδίσουμε άμεσα το χαμένο έδαφος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο πληγωμένο για όλους μας 2020.

«Εύχομαι από καρδιάς το 2021 να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος του 2020. Εύχομαι ολόψυχα όλοι μας να προχωρήσουμε βήματα μπροστά και να κερδίσουμε τη ζωή που στερηθήκαμε το 2020. Εύχομαι να παλέψουμε σκληρά ώστε το 2021 να είναι η απαρχή ενός Νέου Ξεκινήματος στη ζωή και στην Υγεία που τραντάχτηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Δεν χάνουμε την ελπίδα, αισιοδοξούμε για το καλύτερο, παλεύουμε να βγούμε νικητές. Και θα βγούμε καθώς και θάρρος έχουμε, και υπομονή και αισιοδοξία. Αυτή την νέα χρονιά ας ονειρευτούμε, ας δείξουμε περισσότερη αγάπη, ας δείξουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κι ας φωνάξουμε δυνατά, Καλή, ευτυχισμένη και ευλογημένη χρονιά.», αναφέρει στο μήνυμα του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης.