Κώστας Κοκκινίδης: «Όλοι μας σήμερα αναζητούμε τον δικό μας, Σίμωνα τον Κυρηναίο»

Ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Κώστας Κοκκινίδης εύχεται σε όλους Καλή Ανάσταση, δύναμη, υπομονή και ελπίδα για να αντιμετωπίσουμε την κάθε δυσκολία που ορθώνεται μπροστά μας

Τις ευχές προς τους συνδημότες, τους συναδέλφους αιρετούς, αλλά ταυτόχρονα και τους υπαλλήλους του Δήμου Φαρκαδόνας, απευθύνει ενόψει της Μεγάλης εορτής του Πάσχα, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης εύχεται σ’ όλο το κόσμο Καλή Ανάσταση με υγεία και αισιοδοξία, με θάρρος και δύναμη για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που έχουμε μπροστά μας.

«Ως χώρα κι ως περιοχή δοκιμαζόμαστε σκληρά ένα χρόνο τώρα. Οφείλουμε να σταθούμε όρθιοι κι με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει. Να γονατίσουμε στο Θείο Πάθος και να προσευχηθούμε, ώστε γρήγορα να ξεπεράσουμε το Γολγοθά που υψώνεται μπροστά μας. Πανδημία, φυσικές καταστροφές, με αποκορύφωμα το σεισμό της 3ης Μαρτίου, έχουν λυγίσει την περιοχή μας, με τον καθένα από εμάς, να γονατίζει βαστάζοντας το Σταυρό του κι ανεβαίνοντας το Γολγοθά μας. Όλοι μας σήμερα έχουμε ανάγκη από έναν δικό μας Σίμωνα τον Κυρηναίο, που δεν θα τον αγγαρεύσουμε, αλλά θα μας πλησιάσει μόνος του, να ελαφρώσει τους ώμους μας, άγοντας το Σταυρό, του δικού μας Μαρτυρίου. Εξάλλου το Πάσχα αυτό διδάσκει, πως όποιο κι αν είναι το μαρτύριο που υφιστάμεθα, πάντα υπάρχει η ελπίδα, καθώς μετά την Σταύρωση έπεται η Ανάσταση. Ας σταθούμε λοιπόν δίπλα στον συνάνθρωπο με αλληλεγγύη. Ας μην χάσουμε το θάρρος και την ελπίδα, καθώς το φως της Ανάστασης θα μας οδηγήσει στην διέξοδο, μακριά από τα δεινά της δοκιμασίας, της πανδημίας και των φυσικών καταστροφών.

Εύχομαι από καρδιάς Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους. Το Αναστάσιμο φως να φωτίσει τις καρδιές όλων και να απαλύνει τον πόνο που έχει φωλιάσει στις καρδιές των συνδημοτών μας.

Εύχομαι σε όλους τους συνδημότες μας αλλά και σε όλο τον κόσμο, να έχουν υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και πρόοδο.», αναφέρει σε σχετικό μήνυμα ο κ. Κοκκινίδης.