Κώστας Κοκκινίδης: Ευχές αλλά και μηνύματα προς το νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας

Θα εμφανίζομαι σύμφωνος, σε όποια σωστή απόφαση λαμβάνεται για το Δήμο και τους συνδημότες μας… Θα δηλώνω αντίθετος σε ότι δεν προάγει το κοινωνικό συμφέρον κι έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες, τόσο τις προσωπικές μου, όσο και του κοινωνικού συνόλου

Τις θερμές του ευχές προς το νέο δήμαρχο Φαρκαδόνας κ. Σπύρο Αγναντή ήρθε να εκφράσει αμέσως μετά την εκλογή ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο κ. Κοκκινίδης εύχεται στο νέο δήμαρχο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, μιας και οι εποχές που ήδη διανύουμε τόσο σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο είναι δύσκολες, πόσο μάλλον για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης που καλούνται να σηκώσουν στις πλάτες τους ένα βαρύ φορτίο και να ανταπεξέλθουν σε σειρά ζητημάτων μεταξύ κι εκείνων της πανδημίας.

Με τη σειρά του δεν παρέλειψε να τονίσει ότι θα στηρίξει αποφάσεις που θα είναι προς το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών, ωστόσο θα είναι παρόν για να κριτικάρει και να αντιτίθεται σε ότι θα προκαλεί πληγές στην περιοχή μας.

«Από καρδιάς σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας. Πραγματικά οφείλω να ομολογήσω ότι έχετε ένα δύσκολο έργο μπροστά σας. Χρειάζεται προσοχή, υπομονή, συνεργασία και δύναμη ψυχής για να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται σήμερα στην περιοχή μας. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που καλείστε να εκπληρώσεται απέναντι στο Δήμο, στους πολίτες, αλλά και στο προκάτοχό σας, πρώην δήμαρχο Γιάννη Σακελλαρίου. Εύχομαι να επιδιωχθεί και να επιτευχθεί η ομόνοια προκειμένου οι στόχοι που θέσατε ως ομάδα προεκλογικά να επιτευχθούν. Από την πλευρά μου θα δηλώνω σύμφωνος, σε όποια σωστή απόφαση λαμβάνεται για το Δήμο και τους συνδημότες μας. Θα δηλώνω αντίθετος σε ότι δεν προάγει το κοινωνικό συμφέρον κι έρχεται σε αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες τόσο τις δικές μου, όσο και του κοινωνικού συνόλου.

Καλή θητεία και πορεία», αναφέρει ο κ. Κώστας Κοκκινίδης.

KRINI LIVE