ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΔΗΣ: «Δεν χάνουμε την ελπίδα, αισιοδοξούμε για το καλύτερο»

Την ευχή να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο και κάθε σκόπελο που ορθώνεται μπροστά μας μεταφέρει ενόψει της έλευσης του νέου χρόνου ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, Κώστας Κοκκινίδης.

Ένα «Νέο Ξεκίνημα» που θα θέσει τις βάσεις για να επιταχύνουμε ώστε να κερδίσουμε άμεσα το χαμένο έδαφος που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στο πληγωμένο για όλους μας 2021.

«Εύχομαι ολόψυχα όλοι μας να προχωρήσουμε βήματα μπροστά και να κερδίσουμε τη ζωή που στερηθήκαμε το 2021. Εύχομαι να παλέψουμε σκληρά ώστε το 2022 να είναι η απαρχή ενός Νέου Ξεκινήματος στη ζωή και στην Υγεία που τραντάχτηκε από την πανδημία του κορονοϊού. Δεν χάνουμε την ελπίδα, αισιοδοξούμε για το καλύτερο, παλεύουμε να βγούμε νικητές. Και θα βγούμε καθώς και θάρρος έχουμε, και υπομονή και αισιοδοξία. Αυτή την νέα χρονιά ας ονειρευτούμε, ας δείξουμε περισσότερη αγάπη, ας δείξουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κι ας φωνάξουμε δυνατά, Καλή, ευτυχισμένη και ευλογημένη χρονιά.», αναφέρει στο μήνυμα του ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης.