Κώστας Κοκκινίδης: «Ας προσπαθήσουμε να αποτρέψουμε ένα τρίτο κύμα της πανδημίας»

Ο δημοτικός σύμβουλος της συμπολίτευσης κ. Κώστας Κοκκινίδης επικεντρώνεται στους στόχους που θα πρέπει να θέσουμε όλοι μας, προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα και να επιστρέψουμε συντομότερα στην ομαλότητα

Στο μοναδικό στόχο της κυβέρνησης, των υγειονομικών Αρχών αλλά και των πολιτών να αποτρέψουν το ενδεχόμενο τρίτου κύματος της πανδημίας στη χώρα μας, επικεντρώνει την προσοχή του, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας, κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Ο ίδιος στέκεται στην εντατικοποίηση των προσπαθειών όλων, κράτους, υγειονομικών Αρχών, τοπικής αυτοδιοίκησης, απλών πολιτών ώστε να πειστούν όσο το δυνατό περισσότεροι για την ανάγκη του εμβολιασμού κατά του covid19, προκειμένου να επιστρέψουμε σύντομα στην κανονικότητα, υγιείς.

«Ο μοναδικός στόχος, να γλυτώσουμε το τρίτο κύμα. Να αρχίσουν τα εμβόλια από τον Ιανουάριο να το κάνουν όσο το δυνατό περισσότεροι. Να οργανωθεί σωστά ώστε να τελειώνουμε μια και καλή με αυτό το δράμα που ζούμε. Να μπορέσει η χώρα στο τέλος της άνοιξης να έχει αποκτήσει με τα εμβόλια μια σχετικά υψηλή ανοσία. Ώστε να γίνει ένα νέο ξεκίνημα για το καλοκαίρι. Έχουμε ήδη ένα κακό προηγούμενο. Η πρώτη επάνοδος στην κανονικότητα την προηγούμενη άνοιξη και το καλοκαίρι δεν στέφθηκαν με επιτυχία.», αναφέρει ο κ. Κοκκινίδης.

Ο ίδιος δεν παραλείπει να αναφερθεί και στην οικονομία της χώρας και στην βαριά βιομηχανία της Ελλάδας που είναι ο Τουρισμός μας. Ένας τομέας, ένας κλάδος ο οποίος υπέστη ισχυρότατο πλήγμα, ακόμη και με την επάνοδο του περασμένου καλοκαιριού.

«Ένα λοιπόν πραγματικά καλό καλοκαίρι με όλα ανοιχτά και τον τουρισμό έστω και στο 70% του 2019. Ίσως αυτό θα μπορούσε να σώσει χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά και θέσεις εργασίας.

Τότε η Ελλάδα μας θα ανασάνει, πλέον υγιής, χωρίς τον φόβο του θανάτου και της φτώχειας. Όταν όλα θα είναι πίσω μας και φτάσουμε στην κανονικότητα, αυτό που ζούμε θα αποτελεί μία άσχημη ανάμνηση.», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλο το κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά, ένα υγιές και εντελώς διαφορετικό 2021 από το 2020 που γέμισε σε όλους, αγωνία, αβεβαιότητα, πόνο.