Κώστας Κοκκινίδης: «Αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο – αγάπη και υποστήριξη στον συνάνθρωπο»

Τις ευχές προς τους κατοίκους του Δήμου Φαρκαδόνας, στους ανθρώπους που έλκουν την καταγωγή τους απο κοινότητες της περιοχής και διαμένουν εντός και εκτός συνόρων Ελλάδας, στους συναδέλφους αιρετούς, στους δημοτικούς υπαλλήλους και ευρύτερα, μεταφέρει ενόψει Πρωτοχρονιάς ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, Κώστας Κοκκινίδης.

Μεταξύ των άλλων έρχεται  να ευχηθεί η νέα χρονιά να βάλει τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία σ’ όλους τους τομείς, φέρνοντας ευημερία, ανάπτυξη, ξεπερνώντας τους σκοπέλους που προκάλεσε στο πέρασμά του, το τρέχον έτος που έφτασε στη δύση του.

“Το 2022 μας αποχαιρετά. Σε λίγο ανατέλει η νέα χρονιά, με την ελπίδα και την ευχή όλων να φέρει υγεία που στερηθήκαμε στα χρόνια της πανδημίας, αγάπη, ευτυχία, υποστήριξη και αλληλεγγύη, ειδικά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Το 2022 ομολουγομένως επέφερε αρκετά προβλήματα σε όλο το κόσμο, τα οποία συνδεόταν με την πανδήμια, αλλά και την ενεργειακή κρίση. Ας αφήσουμε όλα αυτά τα προβλήματα πίσω και ας ατενίσουμε το 2023 με αισιοδοξία και ελπίδα.   

Δεν χάνουμε την ελπίδα, αισιοδοξούμε για το καλύτερο, παλεύουμε να βγούμε νικητές απο κάθε εμπόδιο. Αυτή τη νέα χρονιά, ας ονειρευτούμε, ας δείξουμε περισσότερη αγάπη, ας δείξουμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη. Ας σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων κι ας φωνάξουμε δυνατά, Καλή, ευτυχισμένη και ευλογημένη χρονιά.”, αναφέρει μεταξύ των άλλων ο κ. Κοκκινίδης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.