Καυστικός για μια ακόμη φορά ο Κώστας Κοκκινίδης

Φωτογραφίζει για να περιγράψει την εικόνα που παρουσιάζουν ακόμη και κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία του Δήμου

Αντιαισθητική χαρακτηρίζει την εικόνα που επικρατεί στους εξωτερικούς χώρους του Δημαρχείου Φαρκαδόνας, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης.

Μάλιστα ο ίδιος για να περιγράψει την επικρατούσα κατάσταση, φρόντισε να αποθανατίσει μέσω φωτογραφικού φακού την εικόνα, η οποία όπως αναφέρει δεν τιμά κανένα, όσο μάλλον την δημοτική Αρχή.

«Χόρτα και συγκέντρωση νερών στο δρόμο μπροστά από το Δημαρχείο και όπισθεν αυτού, συνθέτουν το τοπίο σε ένα από τα πολυσύχναστα σημεία του Δήμου μας. Ένα σημείο που το επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες πολίτες για να εξυπηρετηθούν κι αντικρίζουν μπροστά τους την συγκεκριμένη κατάσταση. Τελικά την να περιμένουν οι πολίτες, όταν δεν μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα μικρά καθημερινά θέματα; Πάντως όχι να ελπίζουν σε πολλά και συγκεκριμένα στην καθαριότητα των χωριών, που αποτελεί ζήτημα καθημερινότητας. Ας σηκώσουν κάποια στιγμή τα μανίκια και ας δουλέψουν καθώς ο χρόνος και η περίοδος χάριτος τελείωσε, ας μην ξεχνάμε ότι σε λίγο χρονικό διάστημα η δημοτική Αρχή συμπληρώνει ένα χρόνο», δηλώνει με καυστικό τρόπο ο κ. Κοκκινίδης.

KRINI LIVE