Καθαρή δείχνει να είναι η Κρήνη από κορονοϊό

Στην κοινότητα βρέθηκε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και η υπεύθυνη κα Δήμητρα Νάτσινα για την διενέργεια τεστ στους κατοίκους

Καθαρή δείχνει να είναι η Κρήνη του Δήμου Φαρκαδόνας από κορονοϊό. Αυτό εξάλλου απέδειξαν τα γρήγορα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που διενεργήθηκαν σήμερα το πρωί στο χωριό κατά την επίσκεψη του κλιμακίου του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» το κλιμάκιο προσήλθε στην κοινότητα διενεργώντας συνολικά 57 τεστ σε διάφορες ηλικίες κατοίκων που έσπευσαν να πραγματοποιήσουν το τεστ ανίχνευσης. Από τα τεστ δεν προέκυψε θετικό άτομο στον κορονοϊό, γεγονός που άφησε ικανοποίηση στο χωριό, που παραμένει καθαρό.

Στην διαδικασία έδωσε το παρών η υπεύθυνη και συντονίστρια για το νομό Τρικάλων κα Δήμητρα Νάτσινα καθώς και ο πρόεδρος του χωριού, Σπύρος Μάγγος, ο οποίος ευχαρίστησε την κα Νάτσινα, την Περιφέρεια, το Δήμο και τον ΕΟΔΥ για την διενέργεια των Rapid tests, συνιστώντας στους συγχωριανούς του να συνεχίσουν να λαμβάνουν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και να προχωρήσουν άμεσα στον εμβολιασμό, που θα τους προφυλάξει από την πανδημία.