Ισχυρά και εντός έδρας το πρωινό του Σαββάτου για τη Λένα Χαλβατζά

Η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας περιόδευσε στην λαϊκή αγορά κάνοντας διάλογο με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές που βλέπουν στο πρόσωπο της το σύμμαχο στα αιτήματα τους  

Ένα με τους Φαρκαδόνιους έγινε το πρωί του Σαββάτου η υποψήφια δήμαρχος Φαρκαδόνας και επικεφαλής του Συνδυασμού «Ο Τόπος μας Αύριο-Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Κίνηση» κα Ελένη Χαλβατζά.

Η υποψήφια δήμαρχος χρησιμοποιώντας αθλητικούς όρους «έπαιξε στο γήπεδο της» περιοδεύοντας δυναμικά στη λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας.

Όπως κατέγραψε η «ΚΡΗΝΗLIVE» η υποψήφια δήμαρχος πλαισιωμένη με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους αλλά και συνεργάτες της περιόδευσε στο εβδομαδιαίο παζάρι της Φαρκαδόνας. Περιηγήθηκε στους πάγκους της λαϊκής αγοράς συνομιλώντας με τους παραγωγούς και τους μικροπωλητές στην πλειονότητα τους Φαρκαδόνιους καθώς επίσης και με τους εκατοντάδες συντοπίτες της από τη Φαρκαδόνα και τα όμορα χωριά που βρέθηκαν στην λαϊκή.

Το αγκάλιασμα του κόσμου τόσο στην ίδια, όσο και στα πρόσωπα που τη συνοδεύουν συμμετέχοντας στο συνδυασμό της ήταν κάτι παραπάνω από έντονο γεγονός που γεμίζει ελπίδες για μια νικηφόρα πορεία στις εκλογές της 26ης Μάη.

Η ίδια με την απλότητα και την ευγένεια που την διακρίνει ευχαρίστησε τον κόσμο για το θερμό αυτό αγκάλιασμα, επισημαίνοντας ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της. Το πρόγραμμα εξάλλου του συνδυασμού και της υποψηφίας δημάρχου έχει έντονη αναφορά σε δράσεις υποστήριξης του πρωτογενούς τομέα, που θα δώσει δυναμική μέσω της δημιουργίας συνεταιριστικών πρωτοβουλιών για την ενίσχυση αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής που αποτελούν την ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας.

Αμέσως μετά την περιοδεία στην λαϊκή αγορά η κα Χαλβατζά μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Τρικάλων παρακολουθώντας τη διαδικασία ανακήρυξης των συνδυασμών στο Δήμο Φαρκαδόνας και στους υπόλοιπους ΟΤΑ του νομού.