Νυχθημερόν εργάζονται αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες της Φαρκαδόνας
Γιορτές χωρίς γλυκά δεν γίνεται πόσο μάλλον τα Χριστούγεννα που η παράδοση επιβάλλει για κέρασμα μελομακάρονα και κουραμπιέδες. Το τελευταίο δεκαήμερο αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες της Φαρκαδόνας έχουν ριχτεί στη μάχη της παρασκευής κουραμπιέδων και μελομακάρονων που θα διατεθούν στους καταναλωτές της περιοχής μας.
Καθημερινά ψήνονται, αχνίζονται και μελώνονται εκατοντάδες κιλά των Χριστουγεννιάτικων γλυκών που στην συνέχεια φιλοξενούνται στα ράφια και στις βιτρίνες αρτοποιείων και ζαχαροπλαστείων της περιοχής μας.
Πεντανόστιμες γλυκιές λιχουδιές, με παραδοσιακές και πατροπαράδοτες συνταγές που κάνουν ασυναγώνιστα τα εδέσματά μας.
Άραγε ποιος μπορεί να αντισταθεί;