Επιχείρηση Β. Σακελλαρίου Κλοκοτός: Τα πάντα για την μόνωση των οικιών μέσω “Εξοικονομώ” και με τη συνδρομή τεχνικού προσωπικού

Τα πάντα για την θερμομόνωση των οικιών σας, προσφέρονται στην επιχείρηση Ξυλείας – Οικοδομικών Υλικών – Χρωμάτων Β. Σακελλαρίου στον Κλοκοτό. Την εν λόγω περίοδο, πολλοί ιδιοκτήτες οικιών αναμένεται να ξεκινήσουν τις εργασίες θερμομόνωσης των οικιών τους, μιας και εντάχτηκαν σε προγράμματα ενεργειακής αναβάθμισης, “Εξοικονομώ”. Στο πλαίσιο αυτό η τοπική επιχείρηση που εδρεύσει στο 22ο χλμ. Τρικάλων – Λάρισας σχεδόν στην είσοδο του Κλοκοτού, προσφέρει τα πάντα για την μόνωση, σε συμφέρουσες τιμές, όπως κόλες θερμοπρόσωψης, ποικιλία φενιζόλ, σοβάδες, πάστες και τα παρελκόμενα. Μάλιστα η επιχείρηση μας βγάζει από την δυσκολία της αναζήτησης κατάλληλου και εξειδικευμένου προσωπικού, αναλαμβάνοντας η ίδια με επαγγελματίες του είδους τις εργασίες.

Στην επιχείρηση Β. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ θα συναντήσει επιπλέον κανείς οικοδομικά υλικά, μονωτικά υλικά, σταγανωτικά υλικά, υλικά στέγης (τούβλα, κεραμίδια), χρώματα, γυψοσανίδες κ.α., όλα με εγγύηση, αρίστης ποιότητας και όπως προαναφέρθηκε σε συμφέρουσες και οικονομικές τιμές.

Η επιχείρηση λειτουργεί σε καθημερινή βάση, με νέο πλέον θερινό ωράριο, από τις 7 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας και πληροφοριών 2433061026 και 6945031483.