Η πανδημία του κορονοϊού πέραν των αρνητικών συνεπειών είχε και τα θετικά της

Ας εμπιστευτούμε τους επιστήμονες κι ας ωφεληθούμε από τα εμβόλια που δημιουργήθηκαν για να μας προστατεύσουν από τον κορονοϊό και να μας επιστρέψουν στην ομαλότητα

Η πανδημία του κορονοϊού πέραν των οποιοδήποτε οδυνηρών συνεπειών σε Ελληνικό, αλλά και παγκόσμιο επίπεδο αποτέλεσε την αφορμή, ώστε η παγκόσμια Επιστήμη να δράσει άμεσα, δημιουργώντας ένα εμβόλιο που θα μας επιστρέψει στην κανονικότητα. Οι Επιστήμονες με γρήγορα αντανακλαστικά, τη συνεργασία και τις γνώσεις τους, κατάφεραν να τρέξουν και να δημιουργήσουν ασπίδα προστασίας μέσω του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Αυτά τα αντανακλαστικά οφείλουμε κι εμείς να δείξουμε, προκειμένου να προστατευτούμε, σημειώνει μιλώντας στην «ΚΡΗΝΗ LIVE» ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Κώστας Κοκκινίδης. Να δείξουμε όπως χαρακτηριστικά αναφέρει εμπιστοσύνη στους επιστήμονες, πραγματοποιώντας τον εμβολιασμό που θα μας οδηγήσει στο φως μακριά από το σκοτάδι του τούνελ.

«Η πανδημία παρά την τραγικότητα της έφερε μια αχτίδα ελπίδας. Είδαμε επιστήμονες να ανταλλάζουν πληροφορίες ώστε η παραγωγή ενός αποτελεσματικού εμβολίου να είναι όσο το δυνατόν γρηγορότερα μια πραγματικότητα.

Ξεπερασμένο θα πρέπει να θεωρείται στο 21ο αιώνα ένας ιός να σείει τα θεμέλια της οικονομίας ακόμη και των ισχυρών κρατών και αλλάζει έως και τον τρόπο επαφής και συμβίωσης των ανθρώπων.», αναφέρει ο κ. Κοκκινίδης και συμπληρώνει:

Σήμερα στον καιρό της πανδημίας υπάρχουν κάποιοι που ελπίζουν πως μια τέτοιου μεγέθους και φύσης κρίση θα οδηγήσει σε καινούργια καλύτερα μονοπάτια την ανθρωπότητα.

Με την σκέψη ότι μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα είμαστε μέρος αυτής της θετικής αλλαγής υποδεχόμαστε το 2021.».