Σε μια ευχάριστη και ελπιδοφόρα ατμόσφαιρα διοίκηση και εργαζόμενοι της εταιρίας Υφαντής Θεσσαλίας έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ανταλλάσσοντας ευχές για την νέα χρονιά.

 Ευχή όλων το 2023 να χαρίσει υγεία σε εργαζομένους και σ’ όλο τον κόσμο

     Η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας διεξήχθη στο κοσμικό κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς» στην Φαρκαδόνα.

 Εκεί συναντήθηκαν οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχοντας την ευκαιρία να διανύσουν ώρες χαλάρωσης, διασκέδασης, αλλά ταυτόχρονα να ανταλλάξουν ευχές για το νέο έτος.

    Τις ευχές του, προς τους εργαζόμενους, απηύθυνε εκ μέρους της διοίκησης ο Γενικός διευθυντής κ. Κώστας Κοκκινίδης. Ο ίδιος ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και ευημερία σ’ όλους, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για την προσπάθεια που καταβάλλουν από κοινού για την παραγωγή των εκλεκτών προϊόντων που παράγονται με ποιοτικές πρώτες ύλες, στηρίζοντας την κατά τόπους κτηνοτροφία.

     Παρότρυνε τους εργαζομένους και την νέα χρονιά να συνεχίσουν την προσπάθεια, έχοντας την στήριξη της εταιρίας που βρισκόταν και θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των εργαζομένων και των συνεργατών κτηνοτρόφων της περιοχής.

     Η διοίκηση στο περιθώριο της εκδήλωσης, τίμησε και βράβευσε τον Αχιλλέα Νταντάλια, που επί 15 και πλέον χρόνια εργάστηκε στο τμήμα συσκευασίας ως προϊστάμενος και συνταξιοδοτήθηκε.

    Στους τυχερούς της εκδήλωσης που εντόπισαν τα 6 φλουριά της πίτας, προσφέρθηκαν πλούσια δώρα, λαμβάνοντας ταυτόχρονα τις ευχές όλων.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *