Η Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής και ο Κώστας Κοκκινίδης στηρίζουν την προσπάθεια του Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ Νεοχωρίου

Για μια ακόμη φορά η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής και ο υπεύθυνος της τοπικής μονάδας γαλακτοκομικών προϊόντων, Κώστας Κοκκινίδης, βρίσκεται κοντά στους Συλλόγους και στηρίζει κάθε τους προσπάθεια.

Η εταιρία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής και ο υπεύθυνος της γαλακτοκομικής μονάδας αναδεικνύουν το κοινωνικό πρόσωπο, επιβραβεύοντας την εμπιστοσύνη που δείχνει η τοπική κοινωνία και ευρύτερα στα προϊόντα που φέρουν την σφραγίδα της εταιρίας.

Στο πλαίσιο αυτό μέλη της διοίκησης του Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗ Νεοχωρίου επισκέφτηκαν το γραφείο του υπευθύνου κ. Κώστα Κοκκινίδη, συζητώντας σειρά θεμάτων που άπτονται του αθλητισμού αλλά ταυτόχρονα και την δυναμική πορεία που αναπτύσσει ο Α.Ο. ΔΙΓΕΝΗΣ Νεοχωρίου.

Ο κ. Κοκκινίδης εκτιμώντας το πλούσιο αθλητικό έργο που παράγεται από τον Αθλητικό Όμιλο, έκανε δεκτό το αίτημα για ενίσχυση της ομάδας προκειμένου να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της, την τρέχουσα αθλητική σεζόν.

Τα μέλη της διοίκησης ευχαριστούν θερμά την εταιρία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής και τον υπεύθυνο, υπογραμμίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες ενισχύουν στην πράξη τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δίνουν διέξοδο στην νεολαία προς την σωματική υγεία και δύναμη σε όλους εκείνους που ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό να συνεχίσουν το δύσκολο έργο την προσφορά τους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.