Η 2α Ιουνίου του 2019 άνοιξε μια νέα σελίδα στο «Νέο Ξεκίνημα» του Μιχάλη Μπαγιώτη

«Από την πλευρά μας ως μείζονα αντιπολίτευση και με την συνεργασία όλης της ομάδας θα κάνουμε ότι μπορούμε, υποστηρικτές στα θετικά, αντιπολιτευόμενοι σε ότι μεμπτό, αλλά με ουσία», δηλώνει ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Ξεκίνημα», Μιχάλης Μπαγιώτης

Μπορεί η 2α Ιουνίου του 2019 να μην έφερε το επιθυμητό, νικηφόρο αποτέλεσμα για τον συνδυασμό του τότε υποψηφίου δημάρχου και σήμερα επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φαρκαδόνας κ. Μιχάλη Μπαγιώτη. Η 2α Ιούνιου του 2019 όμως άνοιξε ουσιαστικά το δρόμο για ένα «Νέο Ξεκίνημα» που πραγματικά τα επόμενα χρόνια μέχρι και την ολοκλήρωση της παρούσας δημοτικής περιόδου το 2023, θα πασχίσει για μια εποικοδομητική αντιπολίτευση που στόχο θα έχει να αναδείξει τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή του Δήμου Φαρκαδόνας, επιδιώκοντας τις επιθυμητές λύσεις.

Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Η αποτίμηση σαφώς έγινε από τόσο από τον κ. Μπαγιώτη, όσο κι από το κάθε μέλος της δημοτικής παράταξης, εκλεγμένο και μη. Όλοι εντόπισαν τα αδύνατα σημεία, τα οποία συντέλεσαν, ώστε ο συνδυασμός να μη καταφέρει να λάβει τη νίκη. Αυτά τα λάθη και οι αδυναμίες αποτελούν ένα μάθημα για τον επικεφαλής και την ομάδα, καθώς μετά από συζητήσεις με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές, αλλά και μεταξύ των μελών, θα αποτελέσουν παράδειγμα για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, όταν ο συνδυασμός και η ομάδα θα διεκδικήσουν το Δήμο Φαρκαδόνας.

Τα μηνύματα εξάλλου είναι θετικά και σ’ αυτό δεν χωρά αμφιβολία, ακόμη και σήμερα τρία χρόνια πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές διακρίνεται η συσπείρωση. Ωστόσο είναι αρκετά νωρίς, όπως δηλώνει ο κ. Μπαγιώτης, μιας και για τα επόμενα χρόνια υπάρχει δήμαρχος Φαρκαδόνας, υπάρχει δημοτική Αρχή, υπάρχει και η αντιπολίτευση.

«Κι εμείς από την πλευρά της αντιπολίτευσης και με την συνεργασία όλης της ομάδας θα κάνουμε ότι μπορούμε, υποστηρικτές στα θετικά, αντιπολιτευόμενοι σε ότι μεμπτό, αλλά με ουσία», δηλώνει ο κ. Μπαγιώτης.

Με σεβασμό, ειλικρίνεια, σεμνός και ταπεινός, όπως ο χαρακτήρας του θα μείνει δίπλα όταν χρειαστεί στην δημοτική Αρχή, μακριά όταν πάλι χρειαστεί, αλλά βαδίζοντας χέρι – χέρι με όλους τους δημότες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και αποχρώσεων.

KRINI LIVE