Γιορτάζει αύριο και μεθαύριο το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στο Ρουμάνι της Φαρκαδόνας

Τετάρτη και Πέμπτη παραμονή και ανήμερα της εορτής της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου Νικολάου θα τελεστούν οι θρησκευτικές εκδηλώσεις στη θέση Ρουμάνια όπου είναι κτισμένος ο Ναός

Την τιμητική του θα έχει το διήμερο της Τετάρτης και της Πέμπτης το εξωκλήσι του Αγίου Νικολάου στη Φαρκαδόνα, κατά την εορτή της Ανακομιδής των Λειψάνων του Αγίου.

Το εξωκλήσι βρίσκεται χτισμένο σε ένα πανέμορφο σημείο της περιοχής μας, στη θέση Ρουμάνια, μεταξύ της Φαρκαδόνας και του Κεραμιδίου στις όχθες του Πηνειού ποταμού σε μια κατάφυτη έκταση και κάθε χρόνο κατά την εορτή το επισκέπτονται εκατοντάδες πιστών για να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου Νικολάου.

Αύριο Τετάρτη στις 6:30 το απόγευμα αναμένεται να τελεστεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος ενώ ανήμερα της εορτής το πρωί της Πέμπτης θα τελεστή ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το εκκλησιαστικό συμβούλιο και ο εφημέριος της Φαρκαδόνας π. Αθανάσιος προσκαλούν τους πιστούς της Φαρκαδόνας και των γύρο χωριών να προσέλθουν και να τιμήσουν την μνήμη του Αγίου.