Για την Χαλβατζά κλήθηκε να μιλήσει, στον Μπαγιώτη και στον Μεριβάκη επεκτάθηκε

Μετρημένος και αρκετά συγκρατημένος από ότι τον έχουμε συνηθίσει ο αντιδήμαρχος Έργων Φαρκαδόνας, Γιάννης Γεωργόλοπουλος, παρά τις επίμονες ερωτήσεις του συναδέλφου δημοσιογράφου, Χρήστου Κοντού

Προσκλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητα για το Δήμο Φαρκαδόνας, της Ελένης Χαλβατζά, αλλά προσπάθησε και πήγε την κουβέντα για μια ακόμη φορά στο Μιχάλη Μπαγιώτη και το Θανάση Μεριβάκη, δυο πρόσωπα τα οποία τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης.

Ο λόγος για τον αντιδήμαρχο Έργων του Δήμου Φαρκαδόνας, Γιάννη Γεωργολόπουλο, προσκεκλημένο της ραδιοφωνικής εκπομπής του Ράδιο Ζυγός, «Χαμηλές Πτήσεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο συνάδελφος δημοσιογράφος, Χρήστος Κοντός.

Σ’ αυτή την ραδιοφωνική εμφάνιση ο κ. Γεωργολόπουλος, γι’ όλους εκείνους που παρακολουθούν τις ερτζιανές παρουσίες του, υπήρξε απόλυτα συγκρατημένος, φειδωλός στα λεγόμενά του, στα περί της υποψηφιότητας της Ελένης Χαλβατζά, χωρίς να ασκεί ιδιαίτερη κριτική στην ιδία, αν και θα περίμενε κανείς το αντίθετο, καθώς η υποψηφιότητα της, ενδεχομένως δημιουργήσει πρόβλημα στην νυν δημοτική Αρχή και στο δήμαρχο Σπύρο Αγναντή, αν διεκδικήσει εκ νέου το Δήμο Φαρκαδόνας. Πρόβλημα μιας και τόσο η δημοτική Αρχή, όσο και η παράταξη της Ελένης Χαλβατζά, προέρχονται από το χώρο, εκείνον της κεντροαριστεράς ή κατά βάση αυτής.

Ωστόσο κληθείς να σχολιάσει την ερώτηση του δημοσιογράφου, ο αντιδήμαρχος, περί της συμπεριφοράς του, αρκέστηκε να ισχυριστεί ότι απαιτείται σεβασμός όταν μιλάμε για μια γυναίκα…

Για την υποψηφιότητα της Ελένης Χαλβατζά, τόνισε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να θέτει υποψηφιότητα, τονίζοντας ότι θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μελλοντικά κι αν η υποψηφιότητα οδεύσει μέχρι την τελική ευθεία των εκλογών.

Στο ίδιο πλαίσιο υπεραμύνθηκε για πολλοστή φορά της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Φαρκαδόνας Σπύρου Αγναντή, σημειώνοντας ότι θα κατέλθει και θα εκλεγεί δήμαρχος από τον πρώτο γύρο.

Μάλιστα κλήθηκε από το δημοσιογράφο Χρήστο Κοντό, να προχωρήσει σε εκτίμηση για τα ποσοστά που θα λάβει ο κάθε υποψήφιος, δίνοντας στο Μιχάλη Μπαγιώτη 19%, στο Θανάση Μεριβάκη 19%, ίσως και μισή μονάδα παραπάνω, στην Ελένη Χαλβατζά 14% μίλησε για πολύ χαμηλό ποσοστό του ΚΚΕ και απέφυγε να μιλήσει με ποσοστά για το νυν δήμαρχο Φαρκαδόνας Σπυρίδωνα Αγναντή.

Στην ίδια εκπομπή ο λόγος του υπήρξε ιδιαίτερα λιτός περί κεντροαριστεράς και υποψηφιοτήτων αυτής, ιδιαίτερα καυστικός δε, για τους Μιχάλη Μπαγιώτη (αιώνιο θα έλεγε κανείς εχθρό του, αν και υπογράμμισε ότι είναι καλός οικογενειάρχης και χαρακτήρας, όχι όμως καλός για δήμαρχος) και Θανάση Μεριβάκη, σχολιάζοντας την κόντρα που έχει αναπτυχτεί μεταξύ τους. Ήρθε να τους αποδώσει την έννοια του γνωμικού, «Ο Γιάννης φοβάται το θεριό και το θεριό το Γιάννη», για κοινή εμφάνιση ντιμπέιτ που πρότεινε ο Θανάσης Μεριβάκης.

Τέλος εκτίμησε οτι μέχρι το τέλος, κάποιοι από τους συνδυασμούς και υποψηφίους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το δημαρχιακό θώκο, θα αποσυρθούν βασιζόμενος στις αλλαγές του αυτοδιοικητικού νόμου, αλλά και στις δυσκολίες για την συγκρότηση των ψηφοδελτίων που απαιτούν αρκετά άτομα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


1 σχόλιο

  1. Πιάσε το αυγό κ κούρε βέτο,μιλάνε κ αυτοί που έχουν κάνει το δήμο ΑΕ,ο ξερολας που του τελείωσε το λάδι από το καντήλι…..

    Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.