Για αλαζονεία κατηγορεί τον Γιάννη Γεωργολόπουλο ο Ηλίας Καραμάνος

Κύμα αντιδράσεων συνεχίζουν να προκαλούν σε αιρετούς και απλούς πολίτες τα όσα ισχυρίστηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης, στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας, ο αντιδήμαρχος Έργων, Οικονομικών, Γιάννης Γεωργολόπουλος, μιλώντας για θέματα που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας ο ίδιος.

Μετά τα όσα ειπώθηκαν σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου από μέλη της αντιπολίτευσης, τη σκυτάλη έλαβε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φαρκαδόνας και πρώην αντιδήμαρχος κ. Ηλίας Καραμάνος, ο οποίος ήρθε να εκτοξεύει ευθείες βολές κατά του αντιδημάρχου, Γιάννη Γεωργολόπουλο, αλλά και κατά της δημοτικής Αρχής, η οποία σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, «κάθετε απέναντί του, τον κοιτάει και τον θαυμάζει για τις πρωτοβουλίες που παίρνει», προσθέτοντας παράλληλα πως «ή δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται ή απλά είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι και το προσπερνάνε….κλείνοντας μάτια και αυτιά».

Σαφώς στα όσα υποστηρίζει ο κ. Καραμάνος, απαντήσεις ενδεχομένως να μην λάβει από κανέναν, καθώς ουδείς μπορεί να αντιπαρατεθεί μαζί του, πόσο μάλλον ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Έργων. Δεν μπορούν καθώς γνωρίζουν την πλούσια επιχειρηματολογία που τον διακρίνει, τη σοβαρότητα και την ενημέρωση σε ζητήματα που σχετίζονται με την τοπική αυτοδιοίκηση και το Δήμο γενικότερα.

Αναλυτικά στην τοποθέτηση του ο κ. Ηλία Καραμάνου αναφέρει:

«Μ’ αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να περάσω μαζί με τους συνδημότες μου τα επόμενα πέντε χρόνια…

Πρόσεξε έπαρση και αλαζονεία ο δημογέροντας «δικτατορισκος» υπεραντιδήμαρχος του δυστοπικού Δήμου Φαρκαδόνας…

«Έδωσα» την εντολή… να ετοιμαστεί…να κατατεθεί… αλλά δεν προλάβαμε…αλλά θα το τακτοποιήσω σύντομα….

Το αποκορύφωμα:

Με «δική μου» απόφαση (Όχι πρόταση) πήρα τα λεφτά από την πλατεία των Ταξιαρχών και θα τα διαθέσω σε άλλα έργα του Δήμου…

Αλλά έτσι λειτουργεί ο δύσμοιρος Δήμος μας εδώ και τέσσερα χρόνια.

Τι νομίζει;;;

Πως ο Δήμος είναι η παλιά κοινότητα που ο πρόεδρος έκανε μόνος του τα κουμάντα;;;

Πως μπορεί να κάνει ό,τι του αρέσει, χωρίς να δίνει λόγο και αναφορά σε κανέναν;;;

Και οι άλλοι που είναι μέλη των επιτροπών (οικονομική, ποιότητας Ζωής) και πρόεδρός τους είναι ο Δήμαρχος, τι κάνουν;;;; Κάθονται απέναντί του, τον κοιτάνε και τον θαυμάζουν για τις πρωτοβουλίες που παίρνει;;;;

Δύο οι λόγοι που συμβαίνουν αυτά.

Ή δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται ή απλά είναι συνένοχοι και συμμέτοχοι και το προσπερνάνε….κλείνοντας μάτια και αυτιά….

Βέβαια είστε επιλογή μας (του λαού) και μάλιστα με δημοκρατικό τρόπο, αλλά δεν μας άξιζε τέτοια τύχη. Και αφού σας διαλέξαμε (ο λαός) δυσκολευόμαστε να αντιδράσουμε.

Οπότε τι μένει;;;

Να σας «λουστούμε» 15 μήνες ακόμη… Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: «Το βόδι το φάγαμε, στην ουρά θα κολλήσουμε…».