Στο φουλ οι μηχανές του Μιχάλη Μπαγιώτη λίγες μέρες πριν την εκδήλωση στην Οιχαλία

Τόσο ό ίδιος, όσο και το επιτελείο του, συνεργάτες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι «φορτσάρουν» προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην Οιχαλία το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο κέντρο «Αφροδίτη»

Τις τελευταίες πινελιές για την πρώτη επίσημη εκδήλωση του συνδυασμού του, των θέσεων και των προτάσεων που θέτει ο ίδιος, αλλά και τα μέλη που τον πλαισιώνουν ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, βάζει ο υποψήφιος δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Μιχάλης Μπαγιώτης.

Τόσο ό ίδιος, όσο και το επιτελείο του, συνεργάτες και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι «φορτσάρουν» προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την εκδήλωση που θα διεξαχθεί στην Οιχαλία το Σάββατο στις 8 το βράδυ στο κέντρο Οιχαλία. Ήδη τα μηνύματα που λαμβάνουν ο υποψήφιος δήμαρχος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι είναι αισιόδοξα αφενός για τη συμμετοχή του κόσμου στην εκδήλωση, αφετέρου για την μελλοντική στήριξη στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26η Μαΐου.

Ο κ. Μπαγιώτης πλέον εντατικοποιεί τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας, έχοντας συναντήσεις τόσο με φορείς, ταυτόχρονα και με πολίτες, δίνοντας λόγο στους ίδιους, προκειμένου από κοινού να θέσουν τις βάσεις σταθερό και δυνατό οικοδόμημα που φέρει την ονομασία «Νέο Ξεκίνημα».

Ένα ξεκίνημα το οποίο αγκαλιάζει τους πολίτες ανεξάρτητα από «χρώματα», ένα «Νέο Ξεκίνημα» το οποίο θα βασίζεται στην αλήθεια, την καθαρότητα, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία.