Φαρκαδόνια εκπροσώπηση στην Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Γιώργος Μακρής, ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας, ανέλαβε τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης

Φαρκαδόνια εκπροσώπηση στην προσωρινή Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος γραμματέα, Γιώργου Μανώλη. Στην νέα σύνθεση μετέχει, ο Γιώργος Μακρής, ο επί σειρά ετών αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος Φαρκαδόνας. Η νέα Ν.Ε. συγκροτήθηκε διαδικτυακά παρουσία του γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη και του μέλους του τομέα οργανωτικού Γιώργου Τσούμα.

Όπως καταγράφει η «ΚΡΗΝΗ LIVE» στον κ. Μακρή, ορίστηκε ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης, αντικείμενο που ο ίδιος το κατέχει αρκετά καλά καθώς η κύρια ενασχόληση του είναι η γεωργία. Γνώστης των αγροτικών θεμάτων και προβλημάτων, θα προσπαθήσει και ο ίδιος με τη σειρά του, να μεταφέρει τις απόψεις του και τις προτάσεις του, προκειμένου να αναδειχθούν και να επιδιωχθούν οι επιθυμητές λύσεις για τον αγροτικό κόσμο.

Σε γενικότερο επίπεδο η νέα Ν.Ε. Τρικάλων του ΚΙΝ.ΑΛ. αποτελείται από στελέχη με αναφορά σε όλους τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους καθώς επίσης και με σαφές στίγμα ανανέωσης και σύνθεσης όλων των απόψεων κάτι που εγγυάται την επιτυχή προσπάθεια ανασύνταξης της παράταξης στον νομό.