ΦΑΡΚΑΔΟΝΑ: Αρνητικά στο σύνολό τους τα 79 Rapid Tests

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ολοκλήρωσε με επιτυχία την δράση των Rapid Tests από την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας με 79 ελέγχους

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι από την κεντρική πλατεία της Φαρκαδόνας η διενέργεια ραπιτ τεστ που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, σε συνεργασία με το Τρικαλινό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και την τοπική κοινότητα.

Σύμφωνα με την «ΚΡΗΝΗ LIVE» η οποία παρέστη καλύπτοντας δημοσιογραφικά την όλη εκδήλωση συμμετείχαν 79 άτομα, τα οποία υποβλήθηκαν σε τεστ και υπήρξαν στο σύνολό τους αρνητικά.

Παρόντες αυτή την ώρα στην εκδήλωση είναι ο δήμαρχος Φαρκαδόνας κ. Σπύρος Αγναντής, η αντιδήμαρχος Υγείας κα Ειρήνη Κακαϊτσα, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Βαγγέλης Κοσμάς, ο πρόεδρος της κοινότητας Φαρκαδόνας κ. Θάνος Κούτσικος και η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Δώρα Οικονομούλα.

Συντονίστρια του όλου εγχειρήματος η κα Δήμητρα Νάτσινας, Φαρκαδόνια γιατρός.

Η γιατρός συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους πολίτες καθώς ιός παραμένει ακόμη δίπλα μας ενεργός, μιλώντας ταυτόχρονα για την αναγκαιότητα πραγματοποίησης εμβολιασμών από όλους τους πολίτες.

Δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι σε τακτά χρονικά διαστήματα θα διεξάγονται ραπιτ τεστ σε όλες τις κοινότητες Φαρκαδόνας, προκειμένου να εξετάζεται η ο πορεία της ασθένειας τόσο στην περιοχή μας, όσο και ευρύτερα στο νομό.