Ευχαριστήριο της Ευνθ. Κακαδιάρη στον Κώστα Κοκκινίδη και την εταιρεία «Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής»

Προσφάτως ο κύριος Κοκκινίδης συνέβαλε, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες στο χώρο που φιλοξενείται το Αγροτικό Ιατρείο του Γριζάνου, αναλαμβάνοντας τα έξοδα συντήρησης του χώρου και του εξοπλισμού, αποκαθιστώντας βλάβες σε μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό

Το κοινωνικό πρόσωπο απέναντι στην τοπική κοινωνία του Δήμου Φαρκαδόνας συνεχίζει να δείχνει η εταιρεία «Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής» και ο υπεύθυνος κ. Κώστας Κοκκινίδης. Συμβάλει στο μέτρο του δυνατού, ανταμείβοντας την εμπιστοσύνη του κόσμου, ειδικά στην περιοχή που δραστηριοποιείται η επιχείρηση.

Προσφάτως η εταιρεία συνέβαλε, ώστε να αποκατασταθούν οι βλάβες στο χώρο που φιλοξενείται το Αγροτικό Ιατρείο του Γριζάνου, αναλαμβάνοντας τα έξοδα συντήρησης του χώρου και του εξοπλισμού, αποκαθιστώντας βλάβες σε μηχανολογικό και λοιπό εξοπλισμό.

Με την ολοκλήρωση των έργων και αποκατάστασης των ζημιών η πρόεδρος της κοινότητας Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη, ευχαριστεί δημόσια την εταιρία «Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής» και τον υπεύθυνο κ. Κώστα Κοκκινίδη για την συμβολή του, τονίζοντας ότι «για μια ακόμη φορά η εταιρία βρίσκεται αρωγός της τοπικής κοινωνίας και των αιτημάτων.

«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Φέτα Θεσσαλίας Υφαντής και τον κ. Κώστα Κοκκινίδη. Πραγματικά όλα αυτά τα χρόνια η επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην περιοχή του Γριζάνου συμβάλει στο μέτρο του δυνατού, σε όποιο αίτημα καταθέτουμε. Τέτοιες ενέργειες πραγματικά μας γεμίζουν χαρά καθώς η εταιρεία αποδεικνύει το κοινωνικό της πρόσωπο, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση όχι μόνο στο Γριζάνο, αλλά και στην πλειονότητα των κοινοτήτων του Δήμου Φαρκαδόνας.», σημειώνει μεταξύ των άλλων η πρόεδρος του Γριζάνου κα Ευανθία Κακαδιάρη.

KRINI LIVE